Affärsidé och vision

Varumärket Office IT-Partner bygger på engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens inom våra fokusområden.

Vi vill vara en naturlig samarbetspartner som skapar mervärden för våra kunder. Det viktigaste för oss är att förstå vad våra kunder vill ha och behöver. Det handlar inte om att sälja en viss teknisk lösning utan om att våra IT-lösningar ska hjälpa kunden att nå sina verksamhetsmål.

Vår vision

Våra kunder skall vända sig till oss och veta att vår specialistkompetens finns tillgänglig i hela landet. Vi är specialister och en aktiv IT-partner som utvecklar och stödjer våra kunders verksamhet med hjälp av IT-lösningar

Affärsidé
Office IT-Partner ska, via rikstäckande representation och ett nära partnerskap, aktivt stödja företag, organisationer och offentlig sektor genom att skapa affärsnytta med hjälp av IT-lösningar.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>