Hållbar utveckling

Enligt Wikipedia är termen 'Hållbar utveckling' ett begrepp som slog igenom på 80-talet och som innebär att målet är "att människans liv skall kunna genomlevas på en planet med begränsade resurser. Målsättningen innefattar ett idealt läge för samhället där levnadsvillkor och resursanvändning möter mänskliga behov utan att äventyra hållbarheten i ekosystem och miljön så att även framtida generationer kan få sina behov tillgodosedda."

Det här tycker vi på Office IT-Partner är viktigt, därför är vi och flera av våra kontor certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö) och OHSAS 18001 (arbetsmiljö). Här till höger kan du klicka dig vidare till sidor där vi redogör vår policy för dessa standarder. Du kan också läsa om det samhällsansvar vi som kedja engagerar oss i.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>