Office IT-Partner fortsätter växa – Skövde näst på tur!

12
dec
2017-12-12

Office IT-Partner fortsätter sin tillväxtresa. Nu är det Koneo Skövde som från och med 1 januari 2018 byter kedjetillhörighet och blir en del av Office IT-Partner. I och med denna övergång får Office IT-Partner representation på tre nya orter, närmare bestämt Skövde, Lidköping samt Falköping.

– Vår målsättning är väldigt tydlig, vi vill växa och ha så bra geografisk täckning som möjligt. Att finnas nära kunderna och kunna skapa långsiktiga relationer och strategiska samarbeten ser vi som viktiga framgångsfaktorerna för Office IT-Partner. Skaraborgsregionen är stor och expansiv och vi är mycket glada att vi nu kan erbjuda våra tjänster även här. Detta kommer bli ett mycket bra tillskott i kedjan, säger Lotta Widorson Lassfolk, vd för Office IT-Partner Sverige. 

– Office IT-Partner ger oss möjlighet att vara fortsatt lokala samtidigt som vi verkar under ett starkt nationellt varumärke, får tillgång till ännu mer resurser och tillhör en kedja som växer och har framtidsvisioner. Det här gör dessutom att vi kan erbjuda våra kunder ytterligare specialistkompetens och en rad nya IT-tjänster, bland annat konceptet FunktionsIT för att kunna leverera it som tjänst samt olika typer av molntjänster, säger Torbjörn Halldén, vd Office IT-Partner Skövde.

Office IT-Partner Skövde är idag 14 anställda och omsatte 43 MSEK föregående verksamhetsår. Huvudkontoret ligger i Skövde och man verkar inom Skaraborgs län och har även representation i Lidköping och Falköping. I och med bytet planerar man nu för fortsatt tillväxt. Målsättningen är 50 MSEK under 2017 samt nyrekrytering och fortsatt tillväxt under 2018. Målgruppen är primärt små och medelstora företag samt offentlig sektor.

– Tillsammans med övriga kontor i kedjan kan vi tillföra kompetens och erfarenhet vilket gör att erbjudandet till både befintliga och nya kunder blir en helhetslösning som är unik för Skaraborgsregionen, avslutar Torbjörn.

I och med denna etablering återfinns nu Office IT-Partner på 31 orter runt om i Sverige och är landets största entreprenörsägda återförsäljare av innovativa IT-tjänster. Läs mer om Office IT-Partner >>

För ytterligare information, kontakta
Lotta Widorson Lassfolk, vd Office IT-Partner Sverige, 076-135 42 77
Torbjörn Halldén, vd Office IT-Partner Skövde, 0500-44 46 31

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>