Office IT-Partner utser ny VD för kedjan

16
feb
2017-02-16

Lotta Widorson Lassfolk tar, från och med 24 april, över VD-posten på Office IT-Partner Sverige AB, en av de ledande aktörerna inom IT och molntjänster mot små och medelstora företag samt offentlig förvaltning. Mia Irborg lämnar posten efter 9 år.

- Jag är mycket glad över förtroendet och utmaningen. Office IT-Partner har lagt en mycket aggressiv tillväxtplan för de närmaste åren med ökad omsättning, ökad lönsamhet samt fler medlemsföretag. Det skall bli otroligt stimulerande och väldigt kul att få vara med och driva kedjan mot dessa mål säger Lotta Widorson Lassfolk.

Lotta Widorson Lassfolk tar med sig över 20 års erfarenhet från IT-branschen, varav de 5 sista som affärsområdeschef på Atea Sverige AB. Innan det har hon några år som försäljnings- och marknadschef på Knowit AB samt ett antal år på Microsoft.

- Det är fantastiskt roligt att vi har kunnat attrahera Lotta för rollen som ny VD. Hon kommer tillföra enormt mycket med sin erfarenhet kring ledarskap och att skapa tillväxt. Vi har en ambitiös plan framåt och hon är helt rätt person att leda oss i det arbetet säger Andreas Gärdsback, styrelseordförande Office IT-Partner Sverige AB.

- Det saknas inte utmaningar på en marknad som ständigt är i förändring och som blir alltmer konkurrensutsatt. Office IT-Partner är en mycket spännande kedja och lyckas vi navigera rätt mot den strategi som lagts så ger det oss fantastiska förutsättningar för fortsatt framgång, avslutar Lotta Widorson Lassfolk.

Om Office IT-Partner Sverige
Office IT-Partner är en rikstäckande kedja som via ett nära partnerskap aktivt stödjer företag, organisationer och offentlig sektor genom att skapa affärsnytta med hjälp av innovativa IT-lösningar. Kedjan grundades 1992 och finns idag på 28 orter med ca 400 medarbetare och omsätter 900 miljoner kronor. Läs mer på www.officeitpartner.se

För mer information kontakta
Andreas Gärdsback, styrelseordförande Office IT-Partner Sverige AB, 070-546 75 22
Lotta Widorson Lassfolk, ny VD Office IT-Partner Sverige AB, 076-135 42 77

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>