Skellefteå nästa för Office IT-Partner

10
jan
2018-01-10

Office IT-Partner ökar sin närvaro i Norrland. Koneo Skellefteå är från och med 1 januari 2018 en del av Office IT-Partner. I och med denna övergång stärker kedjan sin representation i Norrland och fortsätter expandera enligt plan.

– Tillväxtresan fortsätter och Norrland är viktigt för oss. Vår målsättning är tydlig, vi vill ha så bra geografisk täckning som möjligt. Att finnas nära våra kunder och skapa långsiktiga relationer och strategiska samarbeten är viktiga framgångsfaktorerna för Office IT-Partner. Vi är mycket glada att vi nu kan erbjuda våra tjänster till ännu fler kunder i Norrland, säger Lotta Widorson Lassfolk, vd för Office IT-Partner Sverige. 

– Vi har stora ambitioner att växa i regionen och jag är övertygad om att Office IT-Partner ger oss bästa förutsättningarna framåt. Det är en framåtlutad kedja med tydliga mål och ett starkt varumärke samtidigt som vi bibehåller lokalt ägande och vår närhet till kunden. Office IT-Partner står för engagemang, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vilket stämmer väl in på vår verksamhet, säger Peder Gustavsson, vd Office IT-Partner Skellefteå.

Office IT-Partner Skellefteå är idag 17 anställda och omsatte 30 MSEK föregående verksamhetsår. I och med bytet planerar man nu för fortsatt tillväxt. Målsättningen är 35 MSEK under 2018 samt nyrekrytering och fortsatt tillväxt kommande år. Målgruppen är primärt små och medelstora företag samt offentlig sektor.

I och med denna etablering återfinns nu Office IT-Partner på 32 orter runt om i Sverige och är landets största entreprenörsägda återförsäljare av innovativa IT-tjänster.

Läs mer om Office IT-Partner >>

För ytterligare information, kontakta
Lotta Widorson Lassfolk, vd Office IT-Partner Sverige, 076-135 42 77
Peder Gustavsson, vd Office IT-Partner Skellefteå, 076-119 30 84

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>