• Medarbetare Office IT-Partner Borås
  • Officehuset i Borås
  • Kunder
  • Borås

Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka. Vi finns på 35 orter i hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och hos oss arbetar omkring 400 av marknadens absolut bästa IT-konsulter, säljare och projektledare.

Verksamheten i Borås startade april 2009. Lokalt omsätter vi omkring 53 MSEK och vi är idag 17 medarbetare. Vi har en tydlig affärsidé där vi alltid sätter kunden i centrum och erbjuder en hög kompetens kring teknisk infrastruktur.

Läs nya numret av Partner tidningen!
Du kan ladda ner den till din läsplatta i Appstore eller se alla nummer här >>

Office IT-Partner Borås - för en nära relation.

Office IT-Partner Borås fokuserar på en djup kompetens inom IT-drift, nät/kommunikation, lagringslösningar, säkerhetssystem, serverkonsolidering, System Management System samt backuplösningar. Vi är säkra på att kompetens och kontinuitet är en viktig framgångsfaktor för att nå ett långsiktigt partnerskap med dig som kund och vi strävar hela tiden mot att utveckla dina IT-system och alltid leverera kostnadseffektiva lösningar. Vi kombinerar det lilla företagets flexibilitet och närhet till kund med det stora företagets resurser.

Office IT-Partner Borås på VisIT  - "högspännande" möte på SP


Ett 40-tal kunder mötte upp på OITP Borås återkommande populära VisIT, där vi besöker en intressant kund till OITP. Denna gång var det Sveriges Tekniska Forskningsinstitut eller SP.

VisIT:en inleddes med ett "högspännande" studiebesök på enheten för elektricitet. Därefter fick deltagarna en intressant genomgång av SP:s IT-chef Mikael Sjöberg.

 

VisIT:en fortsatte med Stefan Nilsson från Office IT-Partners centrala organisation, för att därefter avslutas av boråskontorets egen Martin Westberg som berättade om nyheter från Microsoft.

    

Kontakt

Office IT-Partner Borås Katrinedalsgatan 22 504 51 Borås Tel: 033-430 09 00 E-post: 

VD:n har ordet

Per Bidemyr I april 2009 grundades Office IT-Partner Borås av fyra stycken förväntansfulla herrar. Undertecknad tillsammans med kollegorna Jörgen, Martin och Jesper hade vid detta tillfälle gemensamt varit verksamma i IT-branschen i många år och vår vision var att skapa en ny verksamhet med stort kundfokus och kundnytta.

Vi är nu inne på vårt femte verksamhetsår och kan konstatera att omkring 60 kunder har valt oss som sin strategiska partner kring att bygga upp sin tekniska infrastruktur.

Det är viktigt att samtliga medarbetare får sin röst hörd och kan utvecklas inom det kompetensområde som ligger de varmast för hjärtat. Vi tror på det mindre företagets snabba beslutsvägar och effektiva omställning för att kunna anpassa oss till dina önskemål.

Hör av dig om du har några funderingar så berättar jag gärna mer.
Per Bidemyr Mobil: 0766-43 04 81 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter

Jobba hos oss

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata.