Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka. Vi finns över hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och hos oss arbetar omkring 400 av marknadens absolut bästa IT-konsulter, säljare och projektledare. Vi vänder oss till små och medelstora företag och organisationer i norra Sörmland och utför installation, service och konsultation inom områdena IT, telefoni, dokumenthantering och audiovisuella hjälpmedel så som mötesrum och kameraövervakning.

I Eskilstuna har Office IT-Partner funnits, i nuvarande form, sedan 2010. Dessförinnan fanns Office Document i Eskilstuna.

Kontakt

Office IT-Partner i Eskilstuna Kungsgatan 96 632 21 Eskilstuna Tel: 016-403 00 90 E-post: 

VD:n har ordet

För tre år sedan förvärvade jag Office IT-partner i Eskilstuna. Tillsammans med Öhlins Trading blir vi en större aktör med mer tyngd samtidigt som vi fortfarande är tillräckligt små för att kunna erbjuda personlig service. Det här betyder att vi blir en ännu starkare aktör på Eskilstunamarknaden vilket är bra för både oss, våra befintliga och nya kunder.
Robert Öhlin Tel: 016-403 00 90 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>