Välkommen till Office IT-Partner i Dalarna

Falun

Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att utveckla din verksamhet i ett nära samarbete, så att du kan fatta rätt beslut om IT-investeringar för att ditt företag skall vara konkurrenskraftigt.

Funktions-IT är en paketering av våra affärsområden IT, Dokumenthantering samt mötesrum med tillhörande produkter, tjänster och driftlösningar. Vi anpassar lösningarna efter dina behov och vi kan utveckla din verksamhet och processer oavsett om det gäller i en expansionsfas eller om ni har besparingskrav.

Vår samlade kompetens hjälper dig igenom hela processen från ide till förstudie och genomförande, så att du får tillgång till rätt IT-stöd för din verksamhet. För det är just så som vi ser på IT att den skall stödja dina affärsmål och processer och utveckla din verksamhet att bli ännu effektivare och lönsammare. Funktions IT helt enkelt.

Låt oss ta ett möte där vi får presentera vad vi kan göra för dig och där vi får ta del av dina mål och utvecklingsplaner, så att vi tillsammans kan ta fram en plan för dina IT-investeringar.

Office IT-Partner i Falun Norra Järnvägsgatan 25 791 35 Falun Tel: 023-78 88 00 E-post: 
Office IT-Partner Malung Thorolfsvägen 1 782 30 Malung Tel: 0280-719 99 E-post: 
Office IT-Partner Sälen Sälen Business Center, Långmorv. 17 780 67 Sälen Tel: 0280-719 99 E-post: 

VD:n har ordet

Andreas Gärdsback Partner är för oss ett relationsförhållande där dialog och utveckling står i fokus. Vi gläds åt att fler och fler företag vill ha ett partnerskap med oss.

Nyckel till att vi har så många nöjda partners är att vi under många år har berättat om och hjälpt våra kunder till utveckling och effektiviseringar av sina processer och arbetssätt. Vi har gjort ett aktivt val att lämna produkterna bakom oss för att fokusera på människan och våra kunders mål och visioner.

Är ni intresserade av att få ett bättre fungerande bolag med högre avkastning, så ska ni inte tveka att höra av er. Jag och mina medarbetare kommer gärna och lyssnar på hur er vision och målbild ser ut och vilka utmaningar ni står inför, för att på så vis förstå hur vi kan bidra till er utveckling.
Andreas Gärdsback Tel: 023-78 88 08 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter
  • Press

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>