Försäljningschef med erfarenhet av tjänsteförsäljning

Office IT-Partner är en av de ledande aktörerna inom digitalisering i Dalarna. Vi hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT. Nu söker vi en försäljningschef som med driv och engagemang ska se till att företagen i Dalarna fortsatt utvecklas med hjälp av digitala lösningar.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete på ett företag med stark laganda och gemenskap där fokus ligger på att strategiskt utveckla våra kunder, att skapa värde för dem i sin vardag och göra dem mer lönsamma.

Din roll

Förtroendet från våra kunder är viktigt för oss och vi ser det som en självklarhet att du arbetar aktivt för att bibehålla och stärka förtroendet genom god kommunikation och ödmjukhet.

Vår vision är alltid att skapa värde för våra kunder vilket du som försäljningschef har ett stort ansvar i genom att dels leda försäljningsteamet samt att ha eget kundansvar.

Under kommande år har vi högt ställda mål vilka du genom ditt engagemang i ledningsgruppen kommer att vara en nyckelperson i att vi ska uppnå.

Hos oss finns det alltid erfarna kollegor och möjlighet till fördjupning och att utvecklas i sin roll. Office IT-Partner verkar för en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Dina egenskaper

Vi söker en social och extremt driven person som har erfarenhet av tjänsteförsäljning, att paketera koncept för tjänster, samt eget kundansvar. Du har tidigare ledarerfarenhet och vana av att coacha dina teammedlemmar. Du är ansvarsfull och inger förtroende med naturliga ledaregenskaper och har samtidigt en förmåga att kunna entusiasmera andra och en känsla för de individer du ska coacha.

Det viktigaste är att du ligger i framkant digitalt och vill driva företagsutvecklingen och digitaliseringen framåt i Dalarna. Vi förutsätter att du är lyhörd, lösningsorienterad, målinriktad, positiv, strukturerad, orädd för förändringar samt villig och intresserad att utvecklas. För tjänsten krävs att du har B-körkort samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Ansökan

Vi erbjuder dig en modern och trivsam arbetsplats där vi arbetar aktivt med nöjda medarbetare och har högt betyg i våra NMI-undersökningar. Du kommer att ha stort inflytande och möjlighet att påverka.

Tillsättning av tjänsten sker så fort som möjligt och urvalet sker löpande, så vänta inte med din ansökan, som görs via formuläret på denna sida.

För frågor, kontakta Andreas Gärdsback, VD. Telefon 023-78 88 08.

Vi undanber kontakt av rekryteringsbolag i denna rekrytering.
Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>