Affärsutvecklare

Vill du vara med och driva digitaliseringen i Dalarna framåt? Digitalisering är avgörande för om vi företagare ska kunna vara konkurrenskraftiga i framtiden. Office IT-Partner i Dalarna har som mål att driva utvecklingen inom digitalisering framåt med syftet att företagen i region Dalarna ska fortsatt vara konkurrenskraftiga och kunna behålla arbetstillfällen och välfärd.

 

Många av våra små och medelstora kunder behöver hjälp med den digitala resan, och där kommer du in i bilden. Vi söker vi dig som brinner för att förändra och som vill vara med att utveckla regionen så att vi även i framtiden kan leva och må gott här med hjälp av digitalisering och IT.

Arbetsbeskrivning

Som Affärsutvecklare arbetar du mot befintliga och potentiella kunders ledning/ledningsgrupper. Processerna och dialogerna med våra kunder är kvalificerade och relativt långa från start till mål. Ditt uppdrag är att förstå kundens verksamhet och kartlägga hur nuvarande IT-miljö ser ut samt arbeta fram den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för att skapa värde för vår kund. Detta gör du med stöd av dina kollegor inom projektledning samt med våra systemspecialister. Du bokar och genomför dina egna kundbesök, arbetar med kalkyler för att räkna på affärer samt upprättar offerter och avtal. Du arbetar mot dina personliga mål som är en viktig del i företagets gemensamma målsättning.  Du rapporterar till försäljningschefen och arbetar tätt tillsammans med dina kollegor i olika frågeställningar samt deltar i gemensamma sälj- och avstämningsmöten.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kvalificerad försäljning och har vana av att ha professionella dialoger på ledningsnivå med olika företag. För att lyckas i arbetet krävs att du har ett stort kontaktnät i Dalarna, ett inre driv och en affärsmässighet på högsta nivå samt en bakgrund inom IT/digitalisering. Vi ser gärna att du har vana av och känner dig bekväm med att använda dig av digitala verktyg som sociala medier i arbetet som säljare. A och O i denna roll är att skapa förtroende hos kunderna, detta lyckas du med genom en positiv kundsyn, lyhördhet och ett professionellt bemötande. Som affärsutvecklare är det viktigt att du är proaktiv, energisk och kommunikativ. Du har viljan och drivet att lyckas vilket kommer att synas i det resultat du levererar.

Om oss

Office IT-Partners medarbetare står för engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens, vi skapar värde för våra kunder varje dag. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi våra kunder att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva tjänster i molnet. Kundens lönsamhet står alltid i fokus.

Vårt fokus i försäljningen ligger på FunktionsIT, vårt koncept för att sälja IT som tjänst, IT- Våra kunder finns främst på SMB-marknaden, men även lite större företag.

Office IT-Partner är tillsammans drygt 400 medarbetare och finns på cirka 30 orter i Sverige och omsätter årligen en (1) miljard kr. På kontoret i Falun finns idag 28 medarbetare.

Vi erbjuder dig:

En modern och trivsam arbetsplats där vi arbetar aktivt med nöjda medarbetare och har högt betyg i våra NMI-undersökningar. Du kommer att ha stort inflytande och möjlighet att påverka. Vi erbjuder våra anställda ett flertal olika förmåner samt kompetensutveckling. Office IT-Partner i Dalarna drivs av lokala entreprenörer som ser till att företaget ligger i framkant och har en tydlig plan framåt. Vi arbetar självklart med modern teknik. 

Ansökan lämnar du via formuläret på denna sida. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Andreas Gärdsback, Telefon 023-78 88 08. Vi gör löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering avböjer vi all kontakt av rekryteringsbolag.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>