Serviceinriktad Helpdesktekniker

Våra uppdrag som strategisk partner för lönsamma IT-investeringar ökar, och vi stärker nu upp vår organisation med en helpdesktekniker.

Om tjänsten

Till denna tjänst, som kan vara tufft, krävande, men också mycket givande, söker vi en person med uthållighet och driv som trivs att arbeta med kundrelationer och att ge bra service.

Som medlem i helpdeskteamet kommer du att registrera ärenden, felsöka och försöka lösa inkommande ärenden direkt eller eskalera dem vidare till rätt resurs, samt hålla alla involverade parter kontinuerligt informerade med aktuell status.

En del av tjänsten (ca 10-20%) består av programmering av marknadsledande styrsystem till våra mötesrum. Därför är kunskap inom programmering viktigt.

I denna tjänst krävs det att du:

  • Är serviceinriktad och alltid ger ett vänligt bemötande mot kunden.
  • Har vana av support eller service och kundrelationer.
  • Kan följa instruktioner samt är bra på att dokumentera.
  • Är analytisk och tycker om att finna lösningar på problem.
  • Arbetar effektivt och snabbt utan avkall på kvaliteten.
  • Har en vilja att utvecklas och vara en lagarbetare som bidrar till teamets och företagets framgång samt sprider entusiasm och arbetsglädje.
  • Kan svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.
  • Innehar B-körkort.

Meriterande är:

  • Kompetens inom Windows operativsystem, Microsoft Office, Windows Server, nätverk och .NET.
  • Kompetens inom VmWare, MS SQL Server, AD, SharePoint, säkerhetslösningar och Mac.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete på en modern arbetsplats där vi sätter trivsel hos medarbetarna i fokus. Vi på Office IT-Partner står för engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens, vi vill skapa ett mervärde för våra kunder. Det viktigaste för oss är att förstå vad kunden behöver och med våra IT-lösningar hjälpa dem att nå sina verksamhetsmål. På Office IT-Partnerkontoret i Falun arbetar 28 medarbetare som drift- och systemtekniker, projektledare, affärsutvecklare och administrativ personal.

Välkommen med din ansökan via formuläret på denna sida. Vi kommer att kontakta sökande för intervju löpande. Har du frågor får du gärna kontakta Peter Öhgren, Konsult- och driftchef, på 023-78 88 03.

Vi undanber all kontakt av annonsörer och rekryteringsbolag i denna rekrytering.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>