Systemutvecklare med fokus på SharePoint

Digitalisering är avgörande för att vi företagare ska kunna vara konkurrenskraftiga i framtiden. Office IT-Partner i Dalarna har som mål att driva utvecklingen inom digitalisering framåt med syftet att företagen i region Dalarna ska fortsatt vara konkurrenskraftiga och kunna behålla arbetstillfällen och välfärd.

Många av våra små och medelstora kunder behöver hjälp med den digitala resan, och där kommer du in i bilden. Vi söker en erfaren systemutvecklare med fokus på SharePoint.

Arbetsbeskrivning
Som systemutvecklare hos oss kommer du att arbeta i projekt med att ta fram SharePointsajter och med förvaltning av befintliga SharePointmiljöer. Du kommer också att delta i arbetet med nya lösningförslag utifrån våra kunders kravställning. 

Din profil
Du är engagerad, ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Du är självgående med förmåga att kunna ta egna initiativ. Du trivs att arbeta i grupp såväl som självständigt och utvecklas och stimuleras av problemlösning och drivs av detta i ditt yrkesliv.

Du har erfarenhet och utbildning som systemutvecklare och du har stor vana av SharePoint. Det är positivt om du även har kunskaper inom .NET.

Om oss
Office IT-Partners medarbetare står för engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens, vi skapar värde för våra kunder varje dag. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi våra kunder att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva tjänster i molnet eller i vår driftmiljö. Kundens lönsamhet står alltid i fokus.

Vårt fokus i försäljningen ligger på FunktionsIT, vårt koncept för att sälja IT som tjänst, Våra kunder finns främst på SMB-marknaden, men även lite större företag.

Office IT-Partner är tillsammans drygt 400 medarbetare och finns på cirka 30 orter i Sverige och omsätter årligen en (1) miljard kr. På kontoret i Falun finns idag 28 medarbetare.

Vi erbjuder dig:
En modern och trivsam arbetsplats där vi arbetar aktivt med nöjda medarbetare och har högt betyg i våra NMI-undersökningar. Du kommer att ha stort inflytande och möjlighet att påverka. Vi erbjuder våra anställda ett flertal olika förmåner samt kompetensutveckling. Office IT-Partner i Dalarna drivs av lokala entreprenörer som ser till att företaget ligger i framkant och har en tydlig plan framåt. Vi arbetar självklart med modern teknik. 

Ansökan lämnar du via formuläret på denna sida. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att under arbetstid kontakta Magnus Ekman, Telefon 023-788818. Vi gör löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering avböjer vi all kontakt av rekryteringsbolag

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>