Office IT-Partner öppnar kontor i Sälen

21
dec
2017-12-21

Behovet av kompetenta IT-leverantörer ökar i takt med digitaliseringen och Office IT-Partner i Dalarna väljer därför att den första januari 2018 öppna ett filialkontor i Sälen.

Vår närvaro i Sälen kommer att innebära att det i den expansiva Sälenregionen kommer att finnas en professionell IT-aktör på plats att hjälpa de lokala företagen att bli mer konkurrenskraftiga med hjälp av moderna digitala lösningar.

Kontoret som öppnar i Sälen Business Center kommer att bemannas av säljare och konsulter, och ingår i vår övriga verksamhet i Dalarna där vi idag är drygt 30 personer.

- Det är med glädje och stolthet som vi nu satsar i en av Sveriges mest expansiva och intressanta regioner. Med vårt FunktionsIT-koncept och våra experter inom digitalisering, projektledning och GDPR kommer vi att kunna hjälpa företagen i regionen att bli ännu mer konkurrenskraftiga.

Jag vill att det ska vara roligt att bo och leva i vårt län och därför är det otroligt viktigt att vi kan hjälpa företagen så att de kan konkurrera på den globala marknaden. För att lyckas räknar vi med att anställa fler personer inom både försäljning, systemutveckling och teknik, och tar redan nu emot intresseanmälningar via vår hemsida, säger Andreas Gärdsback, VD på Office IT-Partner i Dalarna.

Office IT-Partner i Dalarna fokuserar på att paketera IT som tjänst samt produktivitets- och verksamhetsutveckling och är en del av Sveriges största entreprenörsägda kedja inom IT.

Om Office IT-Partner i Sälen
Office IT-Partner i Sälen är en filial till Office IT-Partner i Dalarna med samma fokus på FunktionsIT innehållande drift, arbetsplats, print och mötesrum. Office IT-Partner i Dalarna bildades 1992 och är den ledande leverantören av FunktionsIT i regionen. Företaget har idag 31 anställda och omsättningen 2017 uppgår till 50 miljoner kronor. Läs mer på www.officeitpartner.se/falun


Om Office IT-Partner Sverige

Office IT-Partner är en rikstäckande kedja som via ett nära partnerskap aktivt stödjer företag, organisationer och offentlig sektor genom att skapa affärsnytta med hjälp av innovativa IT-lösningar. Kedjan grundades 1992 och finns idag på ca 30 orter med ca 400 medarbetare och omsätter 1 miljard kronor. Läs mer på www.officeitpartner.se

För mer information, kontakta:
Andreas Gärdsback, VD på Office IT-Partner i Dalarna, tel, 023-788 808, andreas.gardsback@officeitpartner.se

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>