Nu finns vi på Lötängsgatan 13 vid Joakims Backe!

Hitta till oss, klicka för karta >>

Support:
Klicka här för att komma till fjärrsupport >>

Driftinfo >>

Gävle

Vi är idag en stark leverantör i Gävle och Sandviken med omnejd. För tillfället är vi 26 anställda med en omsättning på 34MSEK och vi har ambitionen att växa tillsammans med våra kunder. Som IT-partner är vårt fokus att skapa smarta tjänster som passar kundens behov och hjälper dem att nå sina verksamhetsmål. Vårt professionella team inom IT-, moln- och dokumentlösningar arbetar proaktivt för vårt partnerskap. För oss i Gävle och Sandviken är kvalité och struktur mycket viktigt samt att ansvaret i våra helhetsåtaganden ställer högre krav på oss som leverantör. Därför har vi valt att investera i ett certifierat ledningssystem enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 1800. Vi kombinerar det lokala företagets flexibilitet, kännedom om marknaden och närhet till kunden med den rikstäckande kedjans styrka.

Office IT-Partner Gävle Lötängsgatan 13 803 01 Gävle Tel: 026-66 55 00 E-post: 
Office IT-Partner Sandviken Högbovägen 45 811 32 Sandviken Tel: 026-24 82 54 E-post: 
Servicedesk Tel: 026-66 55 11 E-post: 
Service / Dokumentsupport Tel: 026-66 55 10 E-post: 

VD:n har ordet

Daniel Blomquist På Office IT-Partner Gävle och Sandviken har vi de senaste 5 åren växt från 16 till 26 anställda samtidigt som vi har ställt om företaget från att vara en produkt- till en lösningsleverantör. Idag levererar vi lösningar och funktioner som förbättrar våra kunders verksamhet, med ett helhetsansvar för våra åtaganden. ”Ambitionen är högt satt och det måste den vara!”
Daniel Blomquist Tel: 026-66 55 07 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter
  • Press

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>