Nu finns vi på Lötängsgatan 13 vid Joakims Backe!

Hitta till oss, klicka för karta >>

Support:
Klicka här för att komma till fjärrsupport >>

Driftinfo >>

Gävle

Allt fler företag i regionen väljer oss som strategisk partner i sitt arbete med IT som verksamhetsstöd. Nyckel till att vi har så många nöjda kunder och partners är att vi under många år har hjälpt våra kunder till utveckling och effektiviseringar av sina processer och arbetssätt. Vi har gjort ett aktivt val att lämna produkterna bakom oss för att fokusera på människan och våra kunders mål och visioner. Detta kommer att göra oss till regionens starkaste IT företag.

För tillfället är vi 23 anställda med en omsättning på 34MSEK och vi har ambitionen att växa tillsammans med våra kunder. Vi kombinerar det lokala företagets flexibilitet, kännedom om marknaden och närhet till kunden med den rikstäckande kedjans styrka.

Office IT-Partner Gävle Lötängsgatan 13 803 01 Gävle Tel: 026-66 55 00 E-post: 
Office IT-Partner Sandviken Högbovägen 45 811 32 Sandviken Tel: 026-24 82 54 E-post: 
Servicedesk Tel: 026-66 55 11 E-post: 
Service / Dokumentsupport Tel: 026-66 55 10 E-post: 

VD:n har ordet

Daniel Blomquist Jag är VD och ägare till Office IT-Partner Gävle AB. Office IT-Partner står för engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens, vi vill göra våra kunder lönsamma! Det viktigaste för oss är att förstå vad våra kunder behöver och med våra IT-lösningar når de sina verksamhetsmål. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi våra kunder att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Kontakta mig gärna så berättar jag mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.
Daniel Blomquist Tel: 026-66 55 07 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter
  • Press

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>