SVERIGES FRÄMSTA SÄKERHETSKONSULT KOMMER TILL GÄVLE!

20
jun
Plats: Lötängsgatan 13 Gävle
Klockan: 11:00

Vår egna surfande säkerhetsexpert Fredrik Alexandersson som är Technical Manager för kontoret i Göteborg kommer till oss i Gävle.

Det finns många olika vägar för en angripare att ta sig in. Ska man se till att få en riktigt säker IT-miljö måste man täppa till alla hålen.  Men en angripare behöver bara hitta ett.
Fredrik kommer berätta om användarbetende och risker med
IT-användandet. Han kommer också utföra en live-attack och visa hur det går till.
Vi kommer även berätta om hur man kan stoppa attacker i tid och hitta sårbarheter innan det är för sent, och hur viktigt backup är om man blivit drabbad av intrång.

AGENDA
11:00-12:00 Gemensam lunch
12:00-13:30 IT-säkerhet- Vi tar upp användarbeteende och risker samt visar med live-hack hur sårbarheter och kapade wifi-sessioner fungerar.
Fredrik Alexandersson
13:30 - 13:50 Fika
13:50-14:40 IT-säkerhetslösningar - Om det värsta inträffar. Vikten av backup och hur du snabbt kommer igång om ni blivit drabbad av intrång.
Daniel Thalén

När:  Tisdag den 20 juni
Var: Office IT-Partner Gävle
Lötängsgatan 13 Gävle

Anmälan: gavle@oitp.se eller till din säljkontakt.
Senast den 13 juni vill vi ha din anmälan.
OBS! Begränsat antal platser
Ange eventuella allergier i din anmälan

Välkommen!

 

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>