Office IT-Partner Gävle förstärker - nu söker vi servicetekniker/montör med känsla för kunden

Office IT-Partner Gävle fortsätter att växa! Allt fler företag i regionen väljer oss som strategisk partner i sitt arbete med IT som verksamhetsstöd. Nyckel till att vi har så många nöjda kunder och partners är att vi under många år har hjälpt våra kunder till utveckling och effektiviseringar av sina processer och arbetssätt. Vi har gjort ett aktivt val att lämna produkterna bakom oss för att fokusera på människan och våra kunders mål och visioner. Detta kommer att göra oss till regionens starkaste IT företag.

Allt fler företag väljer att få IT levererat som en funktion eller tjänst där IT-funktionen levereras till en fast månadskostnad per funktion/användare, vi kallar det FunktionsIT. En viktig del av vårt arbete sker ute hos våra kunder där våra engagerade team bestående av tekniker hjälper våra kunder med service och montering.

För att fortsätta vårt goda arbete hos våra kunder vill vi nu förstärka vårt team med flera tekniker. Du kommer att arbeta med installation och service av skrivare, kopiatorer och AV-utrustning i första hand. Det finns även möjlighet att arbeta med installation, service och support rörande IT-utrustning så som datorer, servrar, nätverksutrustning, m.m.

Vårt erbjudande till dig

Har du ett brinnande intresse av att hjälpa andra människor och längtar efter att arbeta i en kundorienterad miljö? Vi erbjuder dig möjligheten att jobba med människor och hjälpa dem i deras dagliga arbete. Genom att ingå i vårt sammansvetsade team välkomnar vi dig som trivs med att sätta kundens behov föst och arbeta professionellt mot ett gemensamt mål. Hos oss värdesätter vi en positiv inställning med god kommunikation och samarbete. Tack vare våra flexibla och anpassningsbara medarbetare som kan sätta sig snabbt in i nya miljöer fortsätter vi vårt goda arbete med att ha nöjda kunder.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet då det hos oss på Office IT-Partner är mycket viktigt att vi trivs tillsammans och vill utvecklas i laget, men det också viktigt för oss att vi har roligt tillsammans både på och utanför arbetet. Därför ordnar vi regelbundet aktiviteter för att utmana oss själva och få ihop laget. Vi sätter också alltid familjen först och anordnar även aktiviteter där hela familjen deltar.

Din profil
Vi söker dig som tidigare arbetat som servicetekniker med erfarenhet inom el eller IT. Tidigare erfarenhet som elektriker eller servicetekniker på print/MFP är mycket meriterande men ej krav. För att lyckas i din roll har du arbetat eller har goda kunskaper inom hårdvaruservice, nätverk, klientsupport eller god IT kunskap.

Office It Partner samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information Är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. 0733-51 27 20. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt dock senast 18 februari.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>