Office IT-Partner Gävle förstärker - nu söker vi en stjärna till vår Servicedesk

Office IT-Partner Gävle fortsätter att växa! Allt fler företag i regionen väljer oss som strategisk partner i sitt arbete med IT som verksamhetsstöd. Nyckel till att vi har så många nöjda kunder och partners är att vi under många år har hjälpt våra kunder till utveckling och effektiviseringar av sina processer och arbetssätt. Vi har gjort ett aktivt val att lämna produkterna bakom oss för att fokusera på människan och våra kunders mål och visioner. Detta kommer att göra oss till regionens starkaste IT företag.

Allt fler företag väljer att få IT levererat som en funktion eller tjänst där IT-funktionen levereras till en fast månadskostnad per funktion/användare, vi kallar det FunktionsIT. För att säkerställa vårt fortsatta arbete att ge den bästa möjliga servicen till våra kunder som använder våra tjänster vill vi nu utöka vårt servicedeskteam.

Därför söker vi dig som är driven, social och har ett öga för kunderna. Du kommer att ingå i vårt Servicedesk team som jobbar med 1:st line och 2:nd line support till våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår det att via telefon hjälpa våra IT kunder med allt ifrån att byta lösenord till att felsöka servermiljö. Det finns även möjlighet att arbeta med installation, felsökning och support ute på plats hos våra kunder. I din viktiga roll kommer du att samarbeta med ett kompetent och hjälpsamt lag av konsulter och kollegor som stöttar dig i dina uppdrag.

Vårt erbjudande till dig

Är du en driven och engagerad person som längtar efter att arbeta med problemlösning i en kreativ miljö? Vi erbjuder dig möjligheten att jobba med människor och hjälpa dem i deras dagliga arbete. Genom att ingå i vårt sammansvetsade team välkomnar vi dig som trivs med att sätta kundens behov föst och arbeta professionellt mot ett gemensamt mål. Hos oss värdesätter vi en positiv inställning med god kommunikation och samarbete. Tack vare våra flexibla och anpassningsbara medarbetare som kan sätta sig snabbt in i nya miljöer fortsätter vi vårt goda arbete med att ha nöjda kunder.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet då det hos oss på Office IT-Partner är mycket viktigt att vi trivs tillsammans och vill utvecklas i laget, men det också viktigt för oss att vi har roligt tillsammans både på och utanför arbetet. Därför ordnar vi regelbundet aktiviteter för att utmana oss själva och få ihop laget. Vi sätter också alltid familjen först och anordnar även aktiviteter där hela familjen deltar.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare arbetat med IT-support med erfarenhet av att sitta i en servicedesk. Du bör ha arbetat eller har goda kunskaper inom nätverk, klientsupport, Microsoft servermiljö och generellt god IT kunskap. Körkort och bil samt flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Resor förekommer företrädesvis i Gävleborg och Uppland.

Office It Partner samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information Är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. 0733-51 27 20. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt dock senast 18 februari.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>