Telefoni

Office IT-Partner Gävle är stolta över att kunna leverera marknadsledande telefoniväxlar från UNOtelefoni.

Växeltjänster
Enkelhet, service och operatörsoberoende! Uno är en professionell företagsväxel i mobilen, på skrivbordet och i din dator oberoende val av mobiloperatör.

Uno skapades ut ifrån användarupplevelsen med ledorden enkelhet och service som en röd tråd redan från start. Våra tjänster är lätta att förstå och lätta att använda. Och vår service och vårt engagemang gör det väldigt trevligt att vara kund hos oss.
Trots att det är både enkelt att komma igång med Uno och är enkelt att använda Uno, är Uno ett av marknadens mest kraftfulla växelsystem.

Med Uno skapar ni en komplett och modern telefonilösning som passar ditt företags behov, idag och i morgon. 

Vi bryr oss inte om vilken mobiloperatör ni väljer. Hos oss blir era mobiler en del av växeln oberoende av vilken operatör som passar er bäst.

Många nöjda kunder har gjort att vi idag är en av Sveriges största operatörsoberoende leverantörerna av växel som tjänst. Vi tar idag hand om över 30 000 växel-anknytningar och över 1200 företagskunder.

I december 2010 gav tidningen Telekom idag Uno priset för Sveriges bästa växeltjänst!

Snabba Uno-fakta:
En lösning för mobilt telefoni, fast telefoni & växeltjänster i ett. Alla medarbetare har inte samma behov. Någon är ute och rör på sig mycket, en Mobil användare. Någon sitter i en supportgrupp och tillbringar stordel av sin arbetsdag i telefon, en 'fast' eller en 'mjuk användare'. Någon är t.ex. utesäljare som bokar möten och pratar mycket med kund i telefon. Samtidigt som han eller hon är mycket utanför kontoret, hos kund eller på väg till kund. Denna medarbetare skulle få en enklare vardag genom att både ha en Mobil och en Fast/Mjuk anknytning.

Varje användare har ett nummer, en röstbrevlåda och ett hänvisningssystem
Varför skall dina kunder ringa två nummer för att få tag på dina medarbetare? I Uno behövs det bara kommuniceras ett nummer. På detta nummer nås du på din Mobil och/eller din Fast/Mjuk. På detta nummer finns det EN röstbrevlåda. Är du hänvisad ex. möte slår detta således igenom på samtliga anknytningar.

Fast pris per användare och månad, inga investeringar
Inga överraskningar, enkelt att budgetera, behåll likviditet, inga avskrivningar och du slipper äga någon hårdvara. Betala för det ni behöver just nu, "elda inte för kråkorna", väx och krymp i Uno.

0 kr inom växeln
Alla medarbetare ringer gratis inom växeln.

Samma gränssnitt, enkelhet och funktioner på alla enheter (Mobil, Fast och Mjuk)
Alla användare känner lätt igen sig även om de byter mellan de olika anknytningsformerna, funktionsmässigt och användarmässigt.

Skalbart från 1–10 000 användare
Vi tar hand om den mindre eller den större kunden och allt där i mellan.

Administrera hela lösningen själv på webben
Vi ett enkelt webbgrenssnitt kan er eller era Unoadministratörer ta hand om er växel om ni inte vill att vi ska göra det.

Uno står fullt redundant i förstklassig serverhall, vägg i vägg med Stockholmsbörsens system
Vi tänker säkerhet, trygg het och redundans (back upp) om och om igen. Det är få företag idag som har två växlar ifall den ena slutar fungera, det har vi. Det är ännu färre förtag som har två kopplingar till sin teleoperatör, vi har många fler än så. Det är knappt något förtag som har strömförsörjning från två eller fler elkraftverk, det har vi (plus två dygns batteridrift och dieselaggregat som kan hålla igång Uno i två veckor).

I familjen Uno ingår följande produkter som du enkelt kan kombinera på det sätt som passar ditt företag bäst:

  • Uno Mobil – gör att du får en professionell företagsväxel i mobilen. Det ger fler möjligheter än du kan tänka dig. Låt oss visa på några!
  • Uno Mjuk – en smart telefon i din dator. Den perfekta lösningen för dig som använder telefonen mycket i jobbet.
  • Uno Fast – för dig som vill ha en gammal hederlig telefon på skrivbordet.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>