• Gruppbild

Välkommen till Office IT Partner i Göteborg

Office IT-Partner i Väst - möt en pigg 23-åring

Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka. Vi finns på 35 orter i hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och har cirka 400 av marknadens bästa IT-konsulter. Verksamheten i Göteborg startade 1993 under namnet Alpha IT. Lokalt omsätter vi drygt 140 MSEK, har högsta kreditvärdighet och är sedan 2001 certifierade avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi är cirka 25 medarbetare med ambitionen att göra skillnad.
Välkommen.

Office IT Partner i Göteborg Åvägen 17H 412 51 Göteborg Tel: 031-703 36 00 E-post: 
Service-desk Tel: 031-703 36 10
Finansiering Thomas Phillips Tel: 031 703 36 51 Mobil: 076 045 74 18 E-post: 

VD:n har ordet

Mats Blomdahl Vår bransch är i ständig förändring och en tydlig trend är att allt fler väljer Cloudbaserade lösningar. Vi hjälper våra kunder att komma till molnet – fullt ut eller i hybridlösningar. Och med stort fokus på IT-säkerhet vilket är ett alltmer problematiskt hot. Att vara proaktiv och hjälpa våra kunder fatta rätt beslut är för oss lika viktigt som att vara en snabb och serviceinriktad IT-partner. Vill du veta hur vi kan hjälpa dig med IT-strategiska beslut är du välkommen att kontakta oss.
VD Mats Blomdahl Tel: 031–703 36 09 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Finansiella tjänster så som du vill ha dem

IT-Finansiering i Väst AB erbjuder marknadsledande finansiella tjänster med fokus på IT-produkter och IT-tjänster. Marknadens nya krav tillgodoses då alltfler vill hyra en komplett IT-tjänst – ofta kallad ”IT som funktion” - där såväl hårdvara och mjukvara samt tjänster faktureras som en fast månadskostnad.

IT-Finansiering erbjuder också en komplett lösning för en produkts livslängd – från nyanskaffning till utrangering. Detta i en attraktiv prissättning samt med ett unikt verktyg för finansiell Asset Management.

Verktyget för finansiell Asset Management - ADAM (Advanced database for Asset Management) ger dig som kund en fantastiskt bra överblick av hyres/leasing-avtal vilket i sin tur underlättar och sparar tid i din administration. ADAM kan även användas inför en investering där man kan jämföra om köp eller leasing är mest optimalt samt för attestflöden av hyresavtal. ADAM kan självfallet även nyttjas då man använder olika finansbolag.

Kontakta Thomas Phillips, 031 703 36 51 för ytterligare information.

 

http://www.itfinansiering.se/

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>