Välkommen till Office IT-Partner på Gotland

Gotland

Vill ni få stöd när det handlar om er IT-miljö kontakta oss på Office IT-Partner på Gotland. Vi är ett gammalt IT-företag med lång erfarenhet  och bred specialist kompetens inom IT-konsult, print och telefoni. Välkomna att kontakta oss på telefon 0498-24 70 00. 

Vi är 12 medarbetar inom områdena IT, print och telefoni. Vårt kontor ligger vid färjeleden ner mot hamnen i Visby.

Du är välkommen till vår butik och utställning där vi visar kostnadsbesparande lösningar och moderna IT-funktioner som kan göra er till ett effektivare kontor.

Office IT-Partner på Gotland Kopparviksgatan 11 621 58 Visby Tel: 0498-24 70 00 E-post: 

VD:n har ordet

Lars Appelblom Vi hjälper Gotländska företag med att utvecklas genom att leverera tjänster, funktioner och produkter som gör våra kunder effektivare. Det är viktigt för oss att förstå er som kund och era utmaningar, förstå vad kan vi göra mer för er ett steg till i er verksamhet. Inte bara leverera en IT plattform utan förstå kundens kund. Vi tänker hur kan vi hjälpa er att sälja mera vilka verktyg och funktioner skulle underlätta för er och utveckla samarbetet för er till era kunder. För det krävs att vi har en bra förståelse för er verksamhet och nära relation. Hos oss får man stöd med det mesta inom IT, print och telefoni. Allt från att beställa en dator eller mobiltelefon, till IT-och molnettjänster som gör nytta för just er verksamhet.
Lars Appelblom Tel: 070-783 64 08 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Modern IT banner 530x353

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata.