Välkommen till Office IT-Partner i Halland

Halmstad

IT är ett kraftfullt verktyg för att vässa konkurrenskraften. En bra partner kan öka din effektivitet, hjälpa dig att spara pengar och göra dig snabbare. Vi ska hjälpa dig att nå dina mål och ge dig möjlighet att fokusera på dina kunder.

Vill du ha någon att luta dig mot i kvalificerade IT-frågor? Ja, då kan du tryggt vända dig till oss på Office IT-Partner i Halland. Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka.

Vi finns på 34 orter i hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och har cirka 300 av marknadens bästa IT-konsulter.

Office IT-Partner i Halland Karl XI:s väg 33 302 94 Halmstad Tel: 035-15 29 15 E-post: 
Servicedesk/Felanmälan Tel: 035-15 29 12 E-post: 

VD:n har ordet

Vi gläds åt att våra uppdrag ökar och att vi får hälsa Claes Axelsson och Joseph Ginstmark välkomna till oss. Båda med en lång och gedigen erfarenhet vilket blir ett välkommet tillskott till vårt konsultteam.

Vi står för specialistkompetens, professionalitet med central styrka och lokal närvaro. Office IT-Partner: Vi digitaliserar Sverige.

Behöver du hjälp maila servicedesk.halmstad@officeitpartner.se eller ring 035-15 29 12.
Kristian Ringström Tel: 035-15 29 10 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Stefan Holmén banner v3

 • Nyheter
 • Press
 • 24
  okt
  FunktionsIT växer

  Nu också med skrivarfunktion och mötesplats som tjänst. Läs mer om Funktions IT här.

 • 24
  okt
  Ny Key Account Manager

  I januari 2014 började David Pålsson hos oss som Key Account Manager. David har en erfarenhet i IT branschen sedan många år och kommer från...

 • 23
  okt
  Förstärkning på konsultsidan

  Till årsskiftet är vi glada att meddela att Tommy Suoraniemi förstärker vårt lag på konsultsidan. Många känner Tommy som coach för Drott och tidiga...

 • 01
  okt
  Office IT-Partner utsedd till årets SMB-partner av Microsoft

  Microsoft höll igår sin stora Partner Day 2014 i Stockholm där man samlade alla sina partners för en heldag med intressanta och spännande talare oc...

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>