Välkommen till Office IT-Partner Helsingborg

Helsingborg

Vi har försett små som stora företag, stat, kommuner, landsting och organisationer med prisvärda och flexibla it-lösningar i över 35 år. Förutom vår kompetens och våra prisvärda lösningar har många kunder också valt oss för vår snabba service. Allt utifrån våra tre affärsområden affärssystem, dokumentlösningar & it-tjänster. Konkurrenskraften får vi genom att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet och att skapa ett serviceföretag som helt enkelt är bäst!

Office IT-Partner Helsingborg Florettgatan 29B Box 22135 250 23 Helsingborg Tel: 042-450 14 00 E-post: 
Office IT-Partner Landskrona Lilla Strandgatan 19 261 31 Landskrona Tel: 0418–590 00 E-post: 
Fjärrsupport, Felanmälan & Tonerbeställning: Formulär för felanmälan hittar du längre upp på sidan.
Servicedesk Tel: 042-450 14 99 E-post: 

VD har ordet

På Office IT-Partner i Helsingborg och Landskrona vill vi hjälpa dig att få en mer produktiv och lönsam verksamhet.

Idag handlar it inte om en specifik teknisk lösning, utan om att hitta rätt lösning med funktionalitet som hjälper dig att nå dina verksamhetsmål. Med it-lösningar från oss kan du fokusera på din affärsidé och inte lägga kraft och tid på tekniska frågor, där är vi specialister.

Med ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg it-miljö med kostnadseffektiva tjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina it-frågor, från strategi till drift.

It ska vara enkelt, kostnadseffektivt och rätt anpassat för din organisation.

Tveka inte att höra av dig.
Jonas Nilsson Tel: 0736–25 14 09 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Stenströms banner pratbubbla

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>