Välkommen till Office IT-Partner i Jönköping

 

Jönköping

Bara de bästa får kalla sig IT-Partner, vi i Jönköping är en av dessa! För att svara upp mot de krav våra kunder har rätt att ställa på oss som modern IT-Partner, har Office IT-Partner centralt satt upp tydliga kompetenskrav för att få kalla sig Office IT-Partner. Vi är ett av de kontor som med bravur klarar kraven. Med stolthet, ärlighet och inspiration skapar vi resultat. Detta gör vi med effektiva IT-lösningar. Ett lokalt engagemang och ägande garanterar att våra kunder tas väl omhand. Office IT-Partner kombinerar det stora företagets kapacitet med det lokala företagets snabba anpassningsförmåga till marknadens skiftande behov. Office IT-Partner i Jönköping har 36 anställda.

Här hittar du kontaktpersoner på vårt Jönköpingskontor.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Office IT-Partner Jönköping Herkulesvägen 10 553 03 Jönköping Tel: 036-440 07 00 E-post: 
Kundstöd / Support Tel: 010-330 20 20 E-post: 

VD:n har ordet

Tommy Henriksson Office IT-Partner vill vara den naturliga samarbetspartnern som skapar mervärden för våra kunder. Det viktigaste för oss är att förstå vad ni vill ha och behöver. Det handlar inte om att sälja en viss teknisk lösning, utan om att våra IT-lösningar ska hjälpa dig att nå dina verksamhetsmål. Vi ger dig möjlighet att fokusera på din verksamhet och vi ser till att IT-stödet fungerar som det är tänkt och planerat. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Kontakta oss, eller läs mer om våra tjänster.
Tommy Henriksson Tel: 036-440 07 01 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

OITP Reklamfilm banner

  • Nyheter
  • Press

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>