Affärsutvecklare/Säljare

Office IT-Partner i Jönköping söker en affärsutvecklare inom IT

Arbetsbeskrivning
Som Säljare/Affärsutvecklare arbetar du med befintliga och potentiella kunders ledning/ledningsgrupper. Processerna och dialogerna med våra kunder är kvalificerade och relativt långa från start till mål. Ditt uppdrag är att förstå kundens verksamhet och kartlägga hur nuvarande IT-miljö ser ut samt arbeta fram den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för att skapa värde för vår kund. Detta gör du med stöd av dina kollegor inom projektledning samt med våra systemspecialister.

Du bokar och genomför dina egna kundbesök, arbetar med kalkyler för att räkna på affärer samt upprättar offerter och avtal. Du arbetar mot dina personliga mål som är en viktig del i företagets gemensamma målsättning.

Du rapporterar till försäljningschefen och arbetar tätt tillsammans med dina kollegor i olika frågeställningar samt deltar i gemensamma sälj- och avstämningsmöten.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kvalificerad försäljning och har vana av att ha professionella dialoger med ledningen hos olika företag. För att lyckas i arbetet krävs att du har ett stort kontaktnät i Jönköpings län, ett inre driv och en affärsmässighet på högsta nivå.
A och O i denna roll är att skapa förtroende hos kunderna, detta lyckas du med genom att vara lyhörd, ihärdig och professionell. Som affärsutvecklare är det viktigt att du är proaktiv, energisk och kommunikativ. Du har viljan och drivet att lyckas vilket kommer att synas i det resultat du levererar.

Om oss
Office IT-Partners medarbetare står för engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens, de skapar värde för sina kunder varje dag.

Genom ett strategiskt partnerskap hjälper Office IT-Partner sina kunder att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva tjänster i molnet. Kundens lönsamhet står alltid i fokus.

Office IT-Partner är tillsammans drygt 400 medarbetare och de finns på cirka 30 orter i Sverige och omsätter årligen en (1) miljard kr. På det lokalt ägda bolaget i Jönköping arbetar 33 anställda och det moderna kontoret finns på Herkulesvägen.

Din ansökan lämnar du via formuläret på denna sida. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Martin Gårdenheim, tel. 036-440 07 05.

Vi gör löpande urval till denna tjänst.

Vi undanber kontakt av rekryteringsbolag.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>