Utbildare med fokus på Office 365

Vi söker en kvalificerad utbildare med fokus på Office 365 på grund- och avancerad nivå för genomförande av utbildningar hos våra kunder. Utbildningarna kan ske på något av våra kontor i Nyköping, Jönköping eller Falun, men även på plats hos våra kunder i respektive län.

Arbetsbeskrivning

Som utbildare har du alltid kunden i fokus. Du har en affärsmässig approach och jobbar utifrån kundens behov och önskemål samtidigt som du alltid arbetar för att skapa värde för företaget. I din roll ingår att jobba för en positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor.

Ditt arbetsområde omfattar utöver Office IT-Partner i Nyköping även Office IT-Partner i Jönköping och Office IT-Partner i Dalarna.

Du är en nyckelperson i kontakten med företagets kunder och din roll är att samordna all extern utbildning inkluderande utbildningsmaterial och instruktioner för att uppnå effektivitet och hög kundnöjdhet. Du arbetar strategiskt och långsiktigt med ett affärsmässigt fokus utifrån företagets affärsplan och operativt i det dagliga utbildnings- och supportarbetet. I din roll ingår också en del administration.

Utbildningar genomförs dels på plats hos Office IT-Partner i Nyköping, Falun och Jönköping, dels på plats hos företagets kunder men även på distans via Skype. Eftersom en stor del av arbetet sker på annan ort än Nyköping så förekommer det både resor och övernattningar. Resor sker huvudsakligen under normal arbetstid.

Tjänsten är på heltid.

Din profil

Kompetens inom Office 365 och MS Office (Excel, Word, PowerPoint etc.) är ett krav. Du har goda pedagogiska egenskaper och vill arbeta med utbildningen i fokus. Du har tidigare erfarenhet av utbildning med goda resultat. Genom ett lyhört, inspirerande, professionellt och kommunikativt beteende skapar du förtroende hos våra kunder. Du har gärna arbetat med utbildningsfilmer tidigare och känner dig bekväm med att använda digitala verktyg. Kompetens inom ytterligare IT-utbildningar är meriterande.

Din ansökan skickar du via formuläret på vår jobbsajt. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Johan Bark, Telefon 0155-29 37 13. Sista ansökningsdatum är den 31 mars, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering avböjer vi all kontakt av rekryteringsbolag.

               
           

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>