VD till Office IT-Partner Jönköping

Vi söker dig med tidigare ledarerfarenhet och med en dokumenterad förmåga att leda, utveckla och motivera dina medarbetare. Du har stort affärsfokus samt en god ekonomisk förståelse.

Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens – vi ska vara en långsiktig partner som skapar värde för våra kunder varje dag med hjälp av innovativa lösningar. Kedjan Office IT-Partner finns på 30 orter med 400 medarbetare och en omsättning på 1 miljard SEK. Verksamheten i Jönköping är i stark tillväxt och har idag 36 medarbetare och omsätter ca 70 miljoner.

I samarbete med VEM söker vi en affärsorienterad VD till Office IT-Partner i Jönköping. Vi levererar verksamhetsnära IT-lösningar med hög professionalitet och du förväntas att med stort engagemang leda verksamheten mot bolagets affärsmål.

Som bolagets VD är du en nyckelperson i företagets fortsatta utveckling och tillväxtresa. Du är bolagets ambassadör och skapar rätt affärsmöjligheter för verksamheten. Du leder och coachar din organisation som idag består av 36 medarbetare, varav 4 personer är direktrapporterande. Som VD arbetar du såväl operativt som strategiskt med att utveckla verksamheten.

Vi söker dig med tidigare ledarerfarenhet och med en dokumenterad förmåga att leda, utveckla och motivera dina medarbetare. Du har stort affärsfokus samt en god ekonomisk förståelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet från verksamhet i tillväxt och gärna från tjänsteverksamhet.

Du är en trygg, kommunikativ och tydlig ledare. Som person inger du förtroende och är handlingskraftig. Du är van att arbeta strukturerat, är lösningsorienterad och har en god förmåga att bygga långvariga relationer. I rollen som VD för Office IT-Partner har du det övergripande ansvaret och rapporterar till bolagets styrelse, tjänsten är placerad i Jönköping.

I denna rekrytering har vi tagit hjälp av VEM AB, som är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För tjänsten tillämpas löpande urval och vi önskar din ansökan via www.vem.se senast den 10 september.

För mer information kontakta VEM. Bo Arberg eller Lisa Florby på 036-570 11 80
Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>