Välkommen till Office IT-Partner Karlstad

Karlstad

Vi är en proaktiv IT-partner. Vår ambition är att ständigt ligga steget före och se just dina behov, oavsett om du bara behöver en enstaka IT-tjänst eller en helhetspartner som ansvarar för hela din IT-strategi, drift och support.

Vi erbjuder allt från färdigpaketerade IT-tjänster till fast kostnad, rätt mobila verktyg till välbeprövade molntjänster – lösningar som passar såväl mindre som stora, globala industriföretag. 

Vi siktar högt. Vi ska vara den främsta IT-partnern i den spännande region vi verkar. Vi har hela tiden målet i sikte, vilket betyder att vi arbetar med ständiga förbättringar och anpassningar av vårt erbjudande till dina behov. På ren svenska – vi inte är nöjda förrän du är nöjd!

Office IT-Partner Karlstad Bergendorffsgatan 5 Box 5178 650 05 Karlstad Tel: 054-777 77 00 E-post: 
Support: Tel: 054-777 77 20 E-post: 

VD:n har ordet

I IT-branschen ligger fokus ofta på produkten eller tjänsten. Vi vill istället lägga fokus på dig för att förstå hur du arbetar idag, vad du gjort för att nå dit och var du vill nå. Sedan finner vi lösningar för att ta dig mot ditt mål. Du ska aldrig behöva lägga kraft på att sätta dig in i tekniska frågor, det är vårt område. Vårt mål är att vara den perfekta partnern. Är du redo för ett partnerbyte? Ring mig så berättar jag mer.
Gunnar Grosch Tel: 054-777 77 01 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter
  • Press

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>