Välkommen till Office IT-Partner i Östergötland

Linköping

Office IT-partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka. Vi finns på 35 orter i hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och har cirka 400 av marknadens bästa IT-konsulter. Verksamheten i Östergötland startade 2008 under namnet QD Östergötland AB. Lokalt omsätter vi ca 25 MSEK och har hög kreditvärdighet enligt UC.

Som IT-partner är vårt fokus att skapa smarta tjänster som passar kundens behov och hjälper dem att nå sina verksamhets- mål. Vårt professionella team inom IT-lösningar arbetar proaktivt för vårt partnerskap.
För oss i Östergötland är kvalité och struktur mycket viktigt samt att ansvaret i våra helhetsåtaganden ställer högre krav på oss som leverantör. Välkommen till oss!

Office IT-Partner i Linköping Norra Oskarsgatan 18 582 73 LINKÖPING Tel: 013-470 88 60 Fax:013-470 88 99 E-post: 
Office IT-Partner i Norrköping Fjärilsgatan 5 603 61 Norrköping Tel: 011-473 29 00 Fax:011-473 29 99 E-post: 

VD:n har ordet

Som VD på Office IT-Partner i Östergötland jobbar jag aktivt för att utöka och behålla det stora förtroende som finns bland våra kunder och medarbetare. Förtroendet mellan oss och kunden är en viktig grund för oss som helhetsleverantör av IT-tjänster. Låt oss vinna ditt förtroende och jag är övertygad om att vi kan spara både tid och pengar åt dig och även göra dig konkurrenskraftigare med någon av våra tjänster.
Andreas Jonsson Tel: 011-473 29 01 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>