Vi söker en Top Gun - är du vår nya systemtekniker?

Office IT-Partner Östergötland söker dig som vill lyfta din karriär och bli vår nya systemtekniker/systemkonsult. Vi erbjuder dig en spännande utmaning i en högtflygande och expansiv kedja som drivs av lokalt och engagerat entreprenörskap.

Rollen som Systemtekniker/systemkonsult innebär:
Som systemtekniker/systemkonsult ansvarar du för att vidareutveckla och underhålla våra kunders tekniska plattformar och IT-lösningar. Du kommer att agera som teknisk rådgivare för nya lösningar och utvecklingar. Tjänsten innebär också att man hanterar övervakning, underhåll, optimering och felsökning av applikationer och OS. Du kommer jobba mot flertalet av våra kunder.

Kvalifikationer:

 • Utbildning inom IT eller likvärdig erfarenhet.
 • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
 • B-körkort

Det är meriterande om du har kunskaper i Office 365, Sharepoint, Citrix, VMware, Hyper-V, Cisco och/eller MS SQL.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceinriktad, driven och engagerad, med ett stort teknikintresse och som är bra på att samarbeta med både kunder och kollegor. Du är självständig, kvalitetsorienterad, och gillar utmanande tekniska dilemman. Det är viktigt att du är handlingskraftig och motiveras av en ansvarsfull tjänst.

Du är en person som vill vidareutvecklas och som drivs av nya utmaningar och problemlösningar. Vi ser gärna att du är en "generalist" med bred kompetens inom IT-infrastruktur med fokus på Microsoft produkter. Vi som arbetar inom Office IT-Partner har en stark passion och ett engagemang för det vi gör och vi fokuserar alltid på resultat. 

Våra värdegrunder och ledord:

 • Glädje
 • Laget före jaget
 • Våga
  • Vara dig själv
  • Kommunicera
  • Vara ärlig

Intresserad?
Din ansökan ser vi gärna att du skickar redan idag, dock senast 31 dec 2017. För att din ansökan ska behandlas måste den vara komplett och bestå av ett personligt brev samt CV. Vänligen skicka din ansökan till andreas.jonsson@officeitpartner.se. För mer information se www.officeitpartner.se/Om-oss/Bli-en-av-oss/.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Andreas Jonsson tel 073-650 88 01 eller Mikael Skjärvold tel 070-303 92 55.

Placeringsort: Norrköping eller Linköping

För att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning samt bakgrundskontroller.

Så tveka inte. Ansök idag och lyft din karriär tillsammans med oss! #topgunoitp #officeitpartner

Vi digitaliserar Sverige.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>