Malmö

IT-miljö är ett brett begrepp som kan omfatta allt från en egenföretagares dator till det globala företagets serverpark, lagringslösningar, nätverk, arbetsstationer, applikationer, mobila lösningar. Gemensamt för det mesta i din IT-miljö är att du inte har skaffat dig detta för skojs skull. De är där för att fylla ett syfte, nämligen att göra dig effektivare och öka ditt företags förtjänst. Vi på Office IT-Partner Malmö har alltid din lönsamhet i fokus. Vi strävar efter att ge dig en lösning som står sig länge, utan att vara onödigt stor eller dyr. Vi ger dig alltid alternativ att välja mellan och föreslår det som vi tror att du och din verksamhet kommer gynnas bäst av. Vi vill gärna bygga långsiktiga relationer. Vi är heltäckande i den bemärkelsen att vi kan hjälpa till med hela processen kring en IT-investering, från behovsanalys och projektering till implementering, service och slutkundssupport.

Office IT-Partner Malmö Önsvala Allé 8 Box 54 245 21 Staffanstorp Tel: 046-25 98 00 E-post: 
Supportanmälan: Tel: 046-25 98 14 E-post: 
Kontaktuppgifter till våra medarbetare hittar du via länken upp till höger eller längst ner på sidan till vänster!

VD:n har ordet

Ola Granquist Vi strävar efter att vara en strategisk partner till våra kunder och vill gärna bidra med tjänster som utvecklar och effektiviserar våra kunder, detta kallar vi Strategiskt Partnerskap. För att kunna göra det behöver vi förstå våra partners mål och visioner. Som stöd för det levererar vi givetvis fortfarande tjänster för drift och nya produkter att bygga framgång på.

Vill ni ha en IT-Partner som bidrar till att ni når era verksamhetsmål och visioner så tveka inte att höra av er. Jag och mina medarbetare kommer gärna och lyssnar på er och de utmaningar ni står inför för att på så vis förstå hur vi bäst kan bidra till er utveckling och utveckla ett framgångsrikt partnerskap.

Ring mig så berättar jag mer!

Ola Granquist Tel: 046-25 98 00 Mobil: 0739-44 98 30 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>