Office IT-Partner Malmö AB blir ett medlemsföretag i Medicon Village Lund!

24
nov
2017-11-24

Office IT-Partner har tecknar ett avtal med Medicon Village i Lund. Avtalet blir en av många viktiga pusselbitar som faller på plats för Office IT-Partner i den expansion och satsning som man nu gör i Malmö samt Lunda regionen.

Vi ser att det är ett stort behov av att finnas på plats hos medlemmarna och i deras vardag vara en naturlig Strategisk Partner, allt för att underlätta och hjälpa till i den digitala transformationen.

”Vår satsning innebär att vi kommer närmre medlemmarna på Medicon Village. Många av dom har inte möjligheten att själva ha en egen IT organisation och support på plats. Vi ska vara det lokala alternativet för medlemmarna säger Ola Granquist, VD på Office IT-Partner Malmö AB.”

Nedan Office IT-Partner Malmös VD, Ola Granquist, tillsammans med Marjana Andersson som är affärsutvecklare på Medicon Village i Lund.

Läs mer om Medicon Village här!

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>