Söker Säljare/Affärsutvecklare

Nu söker vi en senior säljare/affärsutvecklare till kontoret i Malmö / Staffanstorp.

Arbetsbeskrivning

Som Affärsutvecklare arbetar du mot befintliga och potentiella kunder i segmentet SMB . Processerna och dialogerna med våra kunder är ofta kvalificerade.
Ditt uppdrag är att förstå kundens verksamhet och kartlägga hur nuvarande IT-miljö ser ut samt arbeta fram den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för att skapa värde för vår kund. Detta gör du med stöd av dina kollegor inom IT-konsult samt med våra systemspecialister. Du bokar och genomför dina egna kundbesök, arbetar med kalkyler för att räkna på affärer samt upprättar offerter och avtal. Du arbetar mot dina personliga mål som är en viktig del i företagets gemensamma målsättning.  Du rapporterar till COO och arbetar tätt tillsammans med dina kollegor i olika frågeställningar samt deltar i gemensamma sälj- och avstämningsmöten.


Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kvalificerad försäljning inom IT och har vana av att ha professionella dialoger på ledningsnivå med olika företag. För att lyckas i arbetet krävs att du har ett inre driv och en affärsmässighet på högsta nivå. A och O i denna roll är att skapa förtroende hos kunderna, detta lyckas du med genom en positiv kundsyn, lyhördhet och ett professionellt bemötande. Som affärsutvecklare är det viktigt att du är proaktiv, energisk och kommunikativ. Du har viljan och drivet att lyckas vilket kommer att synas i det resultat du levererar.


Om oss

Office IT-Partners medarbetare står för engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens, vi skapar värde för våra kunder varje dag. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi våra kunder att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva tjänster i molnet. Kundens lönsamhet står alltid i fokus.
Vårt fokus i försäljningen ligger på FunktionsIT, vårt koncept för att sälja IT som tjänst, IT-drift från vårt egna datacenter samt systemutveckling. Du bör därför ha förståelse och gärna erfarenhet av tjänsteförsäljning. Våra kunder finns främst på SMB-marknaden, men även lite större företag.
Office IT-Partner är tillsammans drygt 400 medarbetare och finns på cirka 30 orter i Sverige och omsätter årligen en (1) miljard kr. På kontoret i Staffanstorp finns idag 21 medarbetare.

Ansökan skickar du in på driven.saljare.malmo@officeitpartner.se.
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Ola Granquist, Telefon 073-944 98 30.

Vi gör löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>