Välkommen till Office IT-Partner i Nyköping
 

Nyköping

Vi är 18 personer som tillsammans bildar en komplett IT-Partner med lång erfarenhet, bred kompetens och certifierad specialistkunskap. Några av oss är experter på att fundera ut lösningar för att effektivisera med hjälp av IT, andra vet hur man praktiskt går till väga. Några av oss ser till att våra kunders IT-miljöer mår bra, andra finns bara ett telefonsamtal bort om du behöver ha hjälp.Vi har funnits i Nyköping sedan 1992 och står för kedjans breda kompetens inom samarbete, säkerhet, mobilitet, molnet och infrastruktur. I Nyköping är vi dessutom specialiserade på säkra driftlösningar i vårt säkerhetsklassade datacenter samt apputveckling på hög nivå. Vi kan garanterat sänka dina driftkostnader och hjälpa dig att bli konkurrenskraftig med hjälp av IT. 

Kontaktpersoner i Nyköping hittar du här >>

Office IT-Partner i Nyköping Bagaregatan 2 Box 205 611 25 Nyköping Tel: 0155-29 37 00 E-post: 
Felanmälan Tel: 0155-29 37 20 E-post: 

VD:n har ordet

Välkommen till Office IT-Partner i Nyköping! Nytt år och många nya möjligheter. Jag och min personal vill gärna hjälpa till att utveckla er verksamhet med Modern IT.
Anders Strömsten Tel: 0155-293701 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Vinnare i världsklass banner

  • Nyheter
  • Press

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata.