Välkommen till Office IT-Partner i Nyköping
 

Nyköping

Vi är 24 personer som tillsammans bildar en komplett IT-Partner med lång erfarenhet, bred kompetens och certifierad specialistkunskap. Vi hjälper företag med effektiviserande lösningar för verksamheten med hjälp av IT och ser till att deras IT-miljöer mår bra.

 

Sedan 1992 har vi funnits i Nyköping och är idag specialiserade på driftlösningar i vårt säkerhetsklassade datacenter, FunktionsIT samt applikationsutveckling. Vi kan garanterat sänka dina driftkostnader och hjälpa dig att bli konkurrenskraftig.

 

Vill du veta mer om vad som händer hos oss?
Följ oss gärna på Facebook eller Linkedin.

Här hittar du kontaktpersoner på vårt Nyköpingskontor

Office IT-Partner i Nyköping Bagaregatan 2 611 31 Nyköping Tel: 0155-29 37 00 E-post: 
Kundtjänst Tel: 0155-29 37 20 E-post: 

VD:n har ordet

Välkommen till Office IT-Partner i Nyköping. Ökad lönsamhet med IT – vi vet hur! Kom gärna förbi så ska vi berätta och ge konkreta exempel.
Anders Strömsten Tel: 0155-293701 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter
  • Press

Lediga jobb

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>