Därför skänker vi datorer till föreningar på Black Friday

23
nov
2017-11-23

Black Friday - nu är det handelns peak innan julshoppingen börjar. Men istället för att tävla om de bästa erbjudandena och locka till mer konsumtion idag har vi valt ett mer långsiktigt tänk.

Processen i att ta fram nya datorer innebär en relativt stor miljöpåverkan, och för oss är det viktigt att minska vårt företags negativa påverkan på miljön, vilket vi gör genom att i skrivande stund arbeta för en miljöcertifiering ISO 14001. 

Hela vår verksamhet bygger på att vara en långsiktig partner för våra kunder. Då måste vi ha ett långsiktigt lönsamt erbjudande för våra kunder som hjälper dem att vara mer effektiva och kunna minska sina kostnader för IT som inte fungerar. Det har vi i och med vår tjänst FunktionsIT (Arbetsplats, Mötesrum, Drift och Print).  

Vi återtar ett stort antal begagnade datorer per år från våra kunder, varav en stor del kan återanvändas och placeras hos en ny användare. De flesta IT-produkter som vi omhändertar är tre till fyra år gamla. Men det går att förlänga livslängden på dessa datorer istället för att skrota dem.  

Som en del av vårt avsteg från ökad konsumtion under Black Friday kommer vi nu att dela ut 10 begagnade datorer till föreningslivet i Sörmland.

Här kan du lämna din motivering till varför just din förening behöver en dator, så återkopplar vi till dig om du är en av de utvalda föreningarna. (Följ länken).


Datorn vi levererar är en 3-4 år gammal dator som är installerad med Windows 7.
Vi ansvarar ej för hårdvaru- eller mjukvarufel efter leveransen. I vissa fall kan batterilängden förbättras genom utbyte till ett nytt batteri.
Det finns ingen garanti kvar på datorn och fri support ingår ej.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>