Välkommen till Office IT-Partner i Örebro

Örebro

Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka. Vi finns på 38 orter i hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och hos oss arbetar omkring 400 av marknadens absolut bästa IT-konsulter, säljare och projektledare.

Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att utveckla din verksamhet i ett nära samarbete, så att du kan fatta rätt beslut om IT-investeringar för att ditt företag skall vara konkurrenskraftigt.

Office IT-Partner Örebro Boställsvägen 7 702 27 Örebro Tel: 019-20 71 10 E-post: 
Felanmälan/tonerbeställning etc Tel: 019-207110 E-post: 
E-post
Meddelande
 

VD har ordet

Thomas Israelsson Efter ett antal år i dokumenthanterings-branschen där vi ökat vår kompetens kontinuerligt inom IT-segmentet tar vi nu steget fullt ut och blir medlemmar i Office IT-partner!

Då alla områden vi verkar inom som mötesrum, dokumenthantering samt traditionell IT alltmer vävs samman så känns det naturligt att gå till en kedja där allt detta finns med hög kompetens.

Den del vi brinner mest för är det vi kallar Funktions-IT där vi hjälper dig som kund att paketera IT-Funktionen med alla dess delar till en hanterbar form.

Är du nyfiken på detta kontakta gärna mig!
Thomas Israelsson Tel: 019-207158 Mobil: 070-5479939 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>