Copy/Print-tekniker

Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka. Vi finns över hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och hos oss arbetar omkring 400 av marknadens absolut bästa IT-konsulter, tekniker, säljare och projektledare.

Då en av våra medarbetare efter lång tid hos oss går vidare i sin karriär så söker vi nu en ersättare till tjänsten. Vi erbjuder ett varierande arbete på ett spännande företag i expansion med hög flexibilitet där du kommer att arbeta med service och installation av multifunktionsprodukter, skrivare, dokumenthanteringssystem och i viss mån projektorer/större skärmar.

Vi söker dig som har ett starkt driv och ett pragmatiskt sätt att lösa problem professionellt. Du är en social person som tycker om att träffa nya människor och även förstår att teknik måste samspela med människor. För dig är det självklart med en tydlig kommunikation till din omgivning så att inga missförstånd sker och att värdet av din insats tydligt uppfattas.

Körkort är ett krav då tjänsten innebär att det mesta arbetet sker ute hos kund.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) till thomas.israelsson@officeitpartner.se skriv ”Ansökan Copy/Print-tekniker” i ämnesraden. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Thomas Israelsson, 070–5479939

Sista ansökningsdatum är den 15 nov, men vi gör löpande kallelser till intervju.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>