IT-konsult

Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka. Vi finns över hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och hos oss arbetar omkring 400 av marknadens absolut bästa IT-konsulter, säljare och projektledare. För att lyckas i din roll förväntas du ha en djup teknisk kunskap samt vara konsultativ och affärsmässig då du i många fall kommer vara Office IT-Partners främsta ansikte utåt mot våra kunder.

Arbetsuppgifter
Som IT Konsult hos oss kommer du att ha ett stort ansvar och förtroende hos våra kunder där du också kommer att agera som tekniskt kundansvarig. Det innefattar planering för projekt, hålla i möten, ha en styrande roll i kundens IT miljö. Arbetet innefattar användarsupport, nätverkskonfiguration, installationer, hantering av servrar och klienter, trådlösa nätverk, konfiguration och felsökning av skrivare, installation av servermiljöer och större projekt som kräver noggrann planering.

Din profil och kvalifikationer
Vi söker dig som har ett starkt driv och ett pragmatiskt sätt att lösa problem professionellt. Du har förmodligen en eller flera lösningsförslag klara om du ska presentera en utmaning för din motpart. Du är en social person som tycker om att träffa nya människor och även förstår att teknik måste samspela med människor. För dig är det självklart med en tydlig kommunikation till din omgivning så att inga missförstånd sker och att värdet av din insats tydligt uppfattas. Du är organiserad och förstår vikten av dokumentation av ditt och kundens arbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet eller kunskap av:

  • Microsoft Active Directory med tillhörande delar
  • Windows Server 2012, 2016
  • Office 365
  • Microsoft Azure
  • VMware / Hyper-V
  • Nätverk
  • Accesspunkter och management controller

Det är meriterande om du har certifieringar inom områdena ovan. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift och innehar B-körkort.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) till thomas.israelsson@officeitpartner.se skriv ”Ansökan It-Konsult” i ämnesraden. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Thomas Israelsson, 070–5479939.

Sista ansökningsdatum är den 15 nov, men vi gör löpande kallelser till intervju.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>