Välkommen till Office IT-Partner i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Vi sitter i Arken Tjänstecentrum på Strandgatan 21.
I huvudsak jobbar vi med systemintegration och applikationsutveckling vilket innebär att vi servar och utvecklar våra kunders PC-nät. Vi utvecklar även applikationer direkt anpassade till deras verksamhet. Vår målsättning är att alltid ligga i framkant vad gäller IT-lösningar, samt att alltid se till kundens specifika behov i första hand. Detta har lett till långvariga och goda relationer med våra kunder. Våra fyra främsta affärsområden är: IT-tjänster, Affärssystem Dokumentlösningar och Webblösningar. För att kunna erbjuda hårdvara och programvara har vi samarbete med ett flertal leverantörer: HP, Microsoft, Fujitsu-Siemens, IBM, Lenovo, Dell, Symantec, WatchGuard och Cisco. Vi genomgår kontinuerlig utbildning och är HP Preferred Partner, Stako/Verva auktoriserade för HP, Fujitsu-Siemens, Dell, Lenovo och VISMA affärssystem.

Office IT-Partner Örnsköldsvik Strandgatan 21 891 33 Örnsköldsvik Tel: 0660-985 55 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata.