Välkommen till Office IT-Partner Sydost

Ronneby

Office IT-Partner Sydost verkar inom Blekinge och Kalmar. Vi utgår från våra 2 kontor som är placerade i Ronneby samt i Kalmar. Idag är vi 11 medarbetare och söker ständigt efter nya som passar in i gänget. Vi ingår i den rikstäckande kedjan Office IT-Partner och tillsammans täcker vi en 30 tal orter över hela landet. Läs mer om hur vi ser på ett partnerskap med våra kunder och vilka tjänster vi kan erbjuda dig, eller slå en signal så berättar vi mer. Välkommen!

Office IT-Partner i Ronneby Softcenter Etapp III 372 25 Ronneby Tel: 0457-191 95 E-post: 
Office IT-Partner i Kalmar Slöjdaregatan 5 393 53 Kalmar Tel: 0480-193 25 E-post: 

VD:n har ordet

Mikael Mårtensson Tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor eller funderingar, ring eller maila så svarar jag eller ser till så att frågan hamnar hos rätt person.
Mikael Mårtensson Tel: 0457-191 97 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>