Övriga samarbetspartners

NearU är medlemmar i Office IT-Partner-kedjan, men utan ett Office IT-Partner-kontor, detta innebär att deras erbjudande och koncept kan lyftas ut till våra kunder i hela landet, antingen enskilt eller i samarbete med något av våra Office IT-Partner-kontor. Allt för att kunna ge våra kunder en så komplett leverans som möjligt. 

Mer om nearU webbutveckling

nearU webbutveckling Fålhagsleden 57 753 23 Uppsala Tel: 018-430 20 20

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>