Välkommen till Office IT-Partner i Södertörn

Södertälje

Det är du som bygger och gör vårt varumärke starkt.
Styrkan baseras på det vi gör för dig, den affärsnytta vi levererar och inte på det vi tillverkar eller säljer. Av det skälet måste vi ha en välutvecklad förmåga att lösa våra åtaganden, att sätta sig in i ditt behov och konstruera effektiva lösningar.
För att svara upp mot de krav våra kunder har rätt att ställa på oss som modern IT Partner, därför har vi valt att investera i ett certifierat ledningssystem enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. Certifieringen är ett viktigt konkurrensmedel. Den är ett opartiskt bevis på att vi uppfyller standardens krav. Det handlar bland annat om att identifiera kvalitetskrav, miljöaspekter och arbetsmiljörisker, upprätta rutiner och att jobba systematiskt med förebyggande åtgärder och ständiga förbättringar.

Vi vill vara ett företag som tänker långsiktigt och hållbart, mindre miljöpåverkan, friskare medarbetare och nöjdare kunder! Följ oss gärna på LinkedIn!

Office IT-Partner i Södertälje Morabergsvägen 33B 152 42 Södertälje Tel: 08-554 246 50 Fax:08-554 246 69 E-post: 
Servicedesk Tel: 08-400 257 01 E-post: 

VD:n har ordet

Av oss får du hjälp med det mesta inom IT, från kompletta analyser av företagets behov av IT stöd till köp av utrustning. Vi hjälper dig hålla ordning på hela IT infra¬strukturen, med servicetjänster, finansiella lösningar, logistik och produkter. Det är du som avgör hur mycket IT-Partner du behöver. Office IT-Partners varumärke bygger på det vi gör, inte på något vi tillverkar eller säljer. Därför är det extra viktigt för oss att vara extremt duktiga på det vi gör.
Cecilia Engberg Tel: 08-554 246 50 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Banner touchskärmar

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>