Välkommen till Office IT-Partner Stockholm Liljeholmen/Södertälje

Stockholm Liljeholmen/Södertälje

Det är du som bygger och gör vårt varumärke starkt. Styrkan baseras på det vi gör för dig, den affärsnytta vi levererar och inte på det vi tillverkar eller säljer. Av det skälet måste alla våra dryga 40-talet medarbetare ha en välutvecklad förmåga att lösa våra åtaganden, att sätta sig in i ditt behov och konstruera effektiva lösningar. Vi vill vara ett företag som tänker långsiktigt och hållbart, mindre miljöpåverkan, friskare medarbetare och nöjdare kunder! Den idén visar sig tilltala fler och fler kunder och vi har en årlig tillväxt på mer än 25% över de tre senaste åren. Idag är vi dryga 40 talet medarbetare och vi behöver bli fler. Följ oss gärna på LinkedIn!

Stockholm Liljeholmen Årstaängsvägen 21C 117 43 Stockholm Tel: 08-400 25 708 E-post: 
Servicedesk Tel: 08-400 257 01 E-post: 
Södertälje Morabergsvägen 33B 152 42 Södertälje Tel: Tel: 08-554 246 50 Fax:08-554 246 69 E-post: 

VD:n har ordet

Av oss får du hjälp med det mesta inom IT, från kompletta analyser av företagets behov till IT-stöd till köp av utrustning. Vi hjälper dig hålla ordning på hela IT-infrastrukturen, med servicetjänster, finansiella lösningar, logistik och produkter. Det är du som avgör hur mycket IT-Partner du behöver. Office IT-Partners varumärke bygger på det vi gör, inte på något vi tillverkar eller säljer. Därför är det extra viktigt för oss att vara extremt duktiga på det vi gör.
Jonas Norberg Mobil: 073-342 44 30 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Banner touchskärmar

  • Nyheter
  • 14
    nov
    Statskontoret

    Office IT-Partner Stockholm / Liljeholmen har i november tilldelats Statskontorets egna FunktionsIT drift upphandling. Avtalet omfattar ca 140 ...

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>