IT-tekniker

Är du intresserad av att ge bra service samtidigt som du har goda kunskaper inom teknik och moderna digitala lösningar? Vi erbjuder ett varierande arbete på ett spännande företag i expansion med hög flexibilitet och söker nu både juniora och seniora tekniker.

Till vårt kontor i Stockholm/Liljeholmen söker vi:

Juniora systemtekniker

Är du nyutbildad inom teknik och har intresset av att lära dig ännu mer? Eller har du arbetat med teknik och vill fördjupa dig inom IT-området i framtiden? För oss är det viktigt att du är intresserad av att ge bra service samtidigt som du är en problemlösare och har lätt för att kommunicera. Du har kunskaper inom data- och systemvetenskap eller motsvarande och kan uttrycka dig bra i både svenska och engelska. Ditt arbete kommer bland annat bestå av att hjälpa våra kunder i vår first line support, vilket innebär stöd till kunderna både på plats och på distans.

Seniora systemtekniker

Har du flera års erfarenhet av IT och har ett genuint intresse för teknik och digitalisering? Våra kunder står inför en stor utmaning i digitalisering av sin verksamhet för att kunna vara fortsatt konkurrenskraftiga även i framtiden. Med hjälp av rätt infrastruktur, kommunikation, underhåll och molntjänster hjälper vi kunderna. Huvudsakligen har våra kunder idag en windowsmiljö, vilket vi gärna ser att du har erfarenhet inom, samt känner dig trygg med klientinstallationer, och arbete med nätverk och kommunikation.

Om oss:

Vi arbetar för att utveckla våra kunders verksamheter med hjälp av IT, det gör vi genom långsiktiga relationer med våra kunder, bra service och med ledande lösningar inom området IT-infrastruktur och molntjänster. Office IT-Partnerkedjan finns på cirka 30 orter i landet och erbjuder IT-tjänster med huvudfokus på små och medelstora företag. På vårt kontor i Stockholm/Liljeholmen och Södertälje kommer du får vara en del av ett snabbt växande team på idag 35 personer.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) till joakim.ribb@officeitpartner.se skriv ”Ansökan IT-tekniker” i ämnesraden. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Joakim Ribb, 073-5326764.

Sista ansökningsdatum är den 1 mars, men då vi gör löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>