Junior IT-tekniker till växande företag sökes

Är du intresserad av att ge bra service samtidigt som du har goda kunskaper inom teknik och moderna digitala lösningar? Vi erbjuder ett varierande arbete på ett spännande företag i expansion med hög flexibilitet.

Till vårt kontor i Stockholm/Liljeholmen söker vi nu en junior IT-tekniker.

Din profil:

Är du nyutbildad inom teknik och har intresset av att lära dig ännu mer? Eller har du arbetat med teknik och vill fördjupa dig inom IT-området i framtiden? För oss är det viktigt att du är intresserad av att ge bra service samtidigt som du är en problemlösare och har lätt för att kommunicera. Du har kunskaper inom data- och systemvetenskap eller motsvarande och kan uttrycka dig bra i både svenska och engelska. Ditt arbete kommer bland annat bestå av att hjälpa våra kunder i vår first line support, vilket innebär stöd till kunderna både på plats och på distans.

För rätt person finns det bra möjligheter till utveckling hos oss!

Krav:

  • Serviceminded
  • Gymnasial utbildning, gärna mot IT
  • Baskunskaper inom nätverk, operativsystem, kringutrustning och informationssäkerhet
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande:

  • Erfarenhet av MS Office och Active Directory
  • Erfarenhet av Windows operativsystem samt Windows server
  • Erfarenhet av användarsupport och ärendehanteringssystem
  • Kunskaper om Mac, smartphones och surfplattor

Om oss:

Vi arbetar för att utveckla våra kunders verksamheter med hjälp av IT, det gör vi genom långsiktiga relationer med våra kunder, bra service och med ledande lösningar inom området IT-infrastruktur och molntjänster. Office IT-Partnerkedjan finns på cirka 30 orter i landet och erbjuder IT-tjänster med huvudfokus på små och medelstora företag. På vårt kontor i Stockholm/Liljeholmen och Södertälje kommer du får vara en del av ett snabbt växande team på idag 35 personer.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) till jorgen.uusimaki@officeitpartner.se, skriv ”Ansökan Junior IT-tekniker” i ämnesraden. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Jörgen Uusimäki 073 325 35 54. 

Sista ansökningsdatum är den 1 mars, men då vi gör löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>