Strukturerad projektledare

Office IT-Partner levererar IT-baserade tjänster som utvecklar kundernas verksamheter. Man tror på nära och långsiktiga relationer där bra service, högt leveransvärde och hög kompetens är viktiga grundstenar. Office IT-Partner levererar lösningar från alla marknadsledande tillverkare inom IT.

Office IT-Partner Stockholm / Södertälje växer kraftigt med ca 20% i snitt per år och är idag ett team om ca 40 personer. De ingår i den rikstäckande kedjan Office IT-Partner med dryga 30 kontor och ca 400 medarbetare som erbjuder IT-tjänster med huvudfokus på små och medelstora företag.

I samarbete med Montico HR Partner söker Office IT-Partner Stockholm - Södertälje nu en projektledare med placering i Södertälje eller Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en projektledare till OITP för implementeringsprojekt med många spännande och intressanta projekt hos kunder inom olika branscher och områden. I rollen kommer du att arbeta nära kund med ansvar att upprätta en projektplan för att se till att alla överenskomna leveranser sker i rätt tid och till rätt kvalitet. I din roll som projektledare arbetar du för att säkerställa projektets progress och följer upp projektets alla faser.

Din profil
I arbetet krävs löpande kommunikation både internt och framför allt gentemot kund, vi ser därför att du är en person som trivs i en roll där du får ta eget ansvar med många kontaktytor. Vi tror att du har förmågan att arbeta kommunikativt, har koll på detaljerna och motiveras av att ha ordning och reda och att lösa problem. Som person är du strukturerad, driven och engagerad. Då du i rollen fungerar som spindeln i nätet är det viktigt att du är duktig på att samverka och att hålla en bra dialog med kravställare och leverantörer. Du är utrustad med ett positivt och öppet sinne, är social och en klippa på att koordinera. Vi ser gärna att du har en för tjänsten relevant utbildning och har hunnit vara ute i arbetslivet i några år. Vi tror att du har någon erfarenhet av projektledning och intresse för IT.

Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via denna länk. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 1 mars, men då vi gör löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson(er)
Randa Melko
08-41 00 64 50
randa.melko@montico.se

Mattias Frost
076-509 90 31
mattias.frost@montico.se

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>