Välkommen till Office IT-Partner i Stockholm/Solna

Här kan du felanmäla din anläggning dygnet runt och året om. Rapportera mätarrapporter på skrivare/kopiator
Se historik och statistik.

Till felanmälan >>

Stockholm/Solna

Efter 14 fantastiska år som MM Office Solutions går vi nu med spänning och höga ambitioner in i en nu fas som Office IT-Partner Stockholm.

Office IT-Partner är en rikstäckande organisation som bygger på lokalt ägande kombinerat med central styrka. Vi finns på 38 orter i hela landet, omsätter drygt en miljard kronor och har cirka 400 av marknadens bästa IT-konsulter. Vi tror på ”IT-drift till fasta priser” Med det menar vi att traditionellt tar IT-leverantörer betalt av sina kunder för att åtgärda problem som uppstår, en form av ”brandsläckning” (reaktiv IT-drift). Detta innebär att ju mer problem kunden har desto mer pengar tjänar leverantören.

Office IT-Partner Stockholm erbjuder 'Proaktiv IT-drift' där vi tar betalt för att göra allt vi kan för att problem inte ska uppstå. Skulle det uppstå problem så löser vi dem kostnadsfritt. Incitamentet blir således ”högre lönsamhet genom mindre problem” än ”mer problem ger mer pengar” - till fördel både för oss och kunderna.

Vi tar ett helhetsansvar för kundens IT-drift vad gäller drift, underhåll och övervakning av hård och mjukvara. I tjänsten ingår framtagning av strategier för att IT-miljön ska användas på bästa sätt.

Office IT-Partner Stockholm/Solna Industrivägen 5, vån 5 171 48 Solna Tel: 08-121 399 00 E-post: 
Ekonomi/fakturafrågor Tel: 08-121 399 05 E-post: 
Kundsupport/felanmälan För felanmälan online, se oranga fältet överst på sidan. Tel: 08-121 399 30 E-post: 
COO/Konsultchef Sven-OlofStark Tel: 08-121 399 65 E-post: 

VD har ordet

Peter Carlsson Jag känner mig stolt och inspirerad över förtroendet att få leda Office Solutions in i Office IT-Partner kedjan mot nya mål.

Vi är ett härligt team med mångårig kompetens och ett starkt driv. Att få använda vår proaktivitet, driv och unikiteter i ett större sammanhang som Office IT-Partner tror jag kommer märkas hos våra kunder.

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer!
Patrik Meyer Mobil: 08-121 399 00 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter
  • Press

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>