Välkommen till Office IT-Partner Växjö/Ljungby

Växjö

Vi tror på intet sätt att vi är unika, men vi tror att vi är en av de intressanta samarbetspartnerna i området. Våra styrkor är: lokal och nationell representation, servicevilja, flexibilitet och en motiverad kontinuerligt utvecklad medarbetarekår. Vi har det lilla företagets flexibilitet och närhet till Kund och det stora företagets resurser. Vårt affärskoncept bygger på servicevilja, flexibilitet, närhet, kompetens och kontinuitet.

Office IT-Partner Växjö Box 441, Södra Vallviksvägen 8 351 06 Växjö Tel: 0470-77 99 99 Fax:0470-77 99 98 E-post: 
Office IT-Partner Ljungby Viaduktgatan 1 341 32 Ljungby Tel: 0372-73 45 00 E-post: 
Kundstöd Växjö/Ljungby Tel: 0470-77 99 77 E-post: 
Säljstöd Växjö/Ljungby Tel: 0470-77 99 55 E-post: 

VD:n har ordet

Joakim Persson Nu ljusnar det! Visst är det härligt när ljuset återvänder både på morgonen och på kvällen. Vi har en intressant vår och sommar framför oss med fortsatt expansion och vidareutveckling av vårt erbjudande till alla er kunder! Funktions-IT är som vanligt vårt erbjudande och vi kommer att se fler tjänster inom det inom snar framtid. Vi skall vidare ut i molnet och Funktions-IT stödjer detta fullt ut! Ring mig så berättar jag mer!
Joakim Persson Tel: 0470-779980 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

  • Nyheter
  • Press

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata.