Växjö

Vi tror på intet sätt att vi är unika, men vi tror att vi är en av de intressanta samarbetspartnerna i området. Våra styrkor är: lokal och nationell representation, servicevilja, flexibilitet och en motiverad kontinuerligt utvecklad medarbetarekår. Vi har det lilla företagets flexibilitet och närhet till Kund och det stora företagets resurser. Vårt affärskoncept bygger på servicevilja, flexibilitet, närhet, kompetens och kontinuitet.

Office IT-Partner Växjö Södra Vallviksvägen 8 Box 441 351 06 Växjö Tel: 0470-77 99 99 Fax:0470-77 99 98 E-post: 

VD:n har ordet

Joakim Persson Hösten är här! Högtryck i företaget med många nya ansikten och mer kompetens in i bolaget. Vi växer och blir fler! I Ljungby skall vi öppna kontor nu i höst – vi letar lokaler och medarbetare. Funktions-IT är det centrala hos oss med arbetsplatsen i centrum. Nu finns det möjlighet att få Funktions-IT även på mötesrum och utskrifts-funktion. Funktions-IT är sättet att hantera sin IT-miljö på ett kostnadseffektivt och smart sätt. Ring mig så berättar jag mer – 0470-779980
Joakim Persson Tel: 0470-779980 E-post: 

Våra tjänster

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Begagnade PCs banner

  • Nyheter
  • Press

Lediga jobb

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata.