Medarbetare till vår Utvecklingsavdelning

Vill du vara med i vårat lag! Vi består just nu av 61 medarbetare i Växjö och Ljungby, och vi måste bli fler. Därför söker vi nu ett antal nya medarbetare på båda orterna. Under begreppet Funktions-IT levererar vi IT tjänster till små/medelstora företag och offentlig verksamhet över hela landet. Hos oss får de hjälp med allt från Arbetsplatser till Servermiljöer med 24/7 support och applikationsutveckling/utbildning. Vi söker dig som vill arbeta som Utvecklare i vårt Utvecklingsteam.

Beskrivning

Vi har idag en Utvecklingsavdelning bestående av 7 personer som arbetar med att utveckla våra kunders system så att de ska få en effektivare och enklare IT miljö. Våra kunders uppdrag och utmaningar till oss ökar ständigt så vi behöver utöka avdelningen med ett antal medarbetare.

Uppdrag som vi arbetar med regelbundet är Office 365 och dess produkter (SharePoint, PowerBI, Powerapps etc),  QlikView, .NET utveckling, Datawarehouse och annan DB hantering.

Arbetet sker både på kontoret och ute på plats hos våra kunder

Profil

Vi söker både seniora utvecklare och dig som precis har gått ut skolan. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för att utveckla våra kunder och deras applikationer.

Vi söker dig som har kunskap i något av nedanstående område

  • SharePoint,  O365 och Onprem
  • PowerBI
  • PowerApps
  • QlikView
  • .NET utveckling
  • Apputveckling till Android och IOS

Vi lägger stor vikt vid din personlighet då det hos oss på Office IT-Partner är mycket viktigt att vi trivs tillsammans och vill utvecklas i laget.

Som person är du positiv, driven och engagerad och du gillar kreativ problemlösning. Du är professionell i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och social kompetens och kan därmed smidigt arbeta med både kollegor och kunder. Du är vidare flexibel och anpassningsbar och du sätter dig snabbt in i nya miljöer. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, lösning- och, målinriktad..

För oss är det viktigt att vi har roligt tillsammans både på och utanför arbetet. Därför ordnar vi regelbundet aktiviteter för att utmana oss själva och få ihop laget. Vi sätter också alltid familjen först  och anordnar även aktiviteter där hela familjen deltar.

Körkort och bil samt flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Resor förekommer företrädesvis i Kronobergs län men resor i hela landet kan förekomma.

Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag 2017-12-31

För mer information om tjänsterna kontakta vår utvecklingschef Claes Johansson, 0470- 782822, claes.johansson@oitp.se

Skicka in din ansökan med personligt brev och cv till claes.johansson@oitp.se

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>