Nätverkstekniker

Vill du vara med i vårat lag! Vi består just nu av 61 medarbetare i Växjö och Ljungby, och vi måste bli fler. Därför söker vi nu ett antal nya medarbetare på båda orterna. Under begreppet Funktions-IT levererar vi IT tjänster till små/medelstora företag och offentlig verksamhet över hela landet. Hos oss får de hjälp med allt från Arbetsplatser till Servermiljöer med 24/7 support och applikationsutveckling/utbildning. Vi söker dig som vill arbeta som Nätverkstekniker på vår Driftavdelning.

Beskrivning

I rollen som nätverkstekniker ansvarar du för kvalificerade konsultinsatser i större nätverksmiljöer hos våra kunder och i vår hostingmiljö.

Profil

Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom datakommunikation.
Under dessa år ska du gärna ha arbetat med drift, installation, implementation, migrering, rådgivning och support av LAN/WAN/Datacenter. Du är van att arbeta med routrar, switchar och brandväggar.
För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med marknadsledande produkter, så som ex Cisco, HP m.fl.
Krav:

  • Du är van att arbeta i komplexa driftkritiska nätverksmiljöer.
  • Erfarenhet av brandväggar (primärt Cisco ASA)
  • Du förstår nyttan med change management

Meriterande:

  • Scripting: Python, Ansible, Golang
  • Linux
  • Certifieringar: Cisco CCNA, CCNP etc.
  • Kunskap inom IPS/IDS
  • Övervakningssystem: Check_MK, Nagios
  • Datacenter: VMware

Vi lägger stor vikt vid din personlighet då det hos oss på Office IT-Partner är mycket viktigt att vi trivs tillsammans och vill utvecklas i laget.

Som person är du positiv, driven och engagerad och du gillar kreativ problemlösning. Du är professionell i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och social kompetens och kan därmed smidigt arbeta med både kollegor och kunder. Du är vidare flexibel och anpassningsbar och du sätter dig snabbt in i nya miljöer. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, lösning- och, målinriktad..

För oss är det viktigt att vi har roligt tillsammans både på och utanför arbetet. Därför ordnar vi regelbundet aktiviteter för att utmana oss själva och få ihop laget. Vi sätter också alltid familjen först  och anordnar även aktiviteter där hela familjen deltar.

Körkort och bil samt flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Resor förekommer företrädesvis i Kronobergs län men resor i hela landet kan förekomma.

Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag 2017-12-31

För mer information om tjänsten kontakta vår driftchef Karin Lantz, 0470-779966 karin.lantz@oitp.se

Skicka in din ansökan med personligt brev och cv till karin.lantz@oitp.se

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>