Servicetekniker/Teknikkonsult Funktions-IT Ljungby

Vill du vara med i vårat lag! Vi består just nu av 61 medarbetare i Växjö och Ljungby, och vi måste bli fler. Därför söker vi nu ett antal nya medarbetare på båda orterna. Under begreppet Funktions-IT levererar vi IT tjänster till små/medelstora företag och offentlig verksamhet över hela landet. Hos oss får de hjälp med allt från Arbetsplatser till Servermiljöer med 24/7 support och applikationsutveckling/utbildning. Vi söker dig som vill arbeta som Service/Teknikkonsult på vårt Ljungby kontor.

Beskrivning

Arbetet som Servicetekniker/teknikkonsult innefattar en variation av följande uppgifter:

Installation, service och leverans av utrustning till våra storkunder Ljungby Kommun och Region Kronoberg. Konfiguration och utbyte av utrustning ute hos våra Funktions IT kunder.
Med utrustning avses all förekommande utrustning på hos kundföretagets medarbetare så som datorer med kringutrustning, skrivare, projektorer, plattor, kommunikationsutrustning så som routrar etc. Felsökning på plats ute hos kund avseende problem i klientutrustning samt i vissa fall även enklare felsökning i kundens servermiljö.

Profil

Vi söker dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras dagliga arbete. För att lyckas i tjänsten bör du vara mycket bra på att hantera kundrelationer. Du är en positiv, produktiv och kommunikativ person som har en välutvecklad känsla för service. Du sätter kundens behov först och är en bra lagspelare i ett sammansvetsat team.

Bakgrund inom support är meriterande, du bör också ha goda kunskaper i:

  • Microsoft Office
  • Office 365 och Azure
  • Active Directory, hantera konto/behörigheter
  • Exchange, hantera konto/behörigheter
  • Hårdvara bärbart/stationärt/plattor

Vi lägger stor vikt vid din personlighet då det hos oss på Office IT-Partner är mycket viktigt att vi trivs tillsammans och vill utvecklas i laget.

Som person är du positiv, driven och engagerad och du gillar kreativ problemlösning. Du är professionell i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och social kompetens och kan därmed smidigt arbeta med både kollegor och kunder. Du är vidare flexibel och anpassningsbar och du sätter dig snabbt in i nya miljöer. För att snabbt komma igång behöver du vara fokuserad, lösning- och, målinriktad..

För oss är det viktigt att vi har roligt tillsammans både på och utanför arbetet. Därför ordnar vi regelbundet aktiviteter för att utmana oss själva och få ihop laget. Vi sätter också alltid familjen först  och anordnar även aktiviteter där hela familjen deltar.

Körkort och bil samt flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Resor förekommer företrädesvis i Kronobergs län men resor i hela landet kan förekomma.

Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag 2017-12-31

För mer information om tjänsten kontakta vår platschef Johan Melin, 0372-734501, johan.melin@oitp.se

Skicka in din ansökan med personligt brev och cv till johan.melin@oitp.se

Ser du något som du tycker symboliserar oss på Office IT-Partner? Fota och dela gärna bilden via Instagram med oss. Använd taggen #oitp_sverige. OBS! Kontrollera dina inställningar i Instagram, du kan inte ha påslaget att dina foton är privata. OITP på Instagram >>